Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 25 Jun 2015

NDLIFE : Biji Apricot , mencegah lebih baik !

 

Kanser.. Yer , masih ingat lagi saat ayah aku diberitahu doktor mempunyai kanser di lidahnya. Masa tu ayah aku dah mula kalut. Adik beradik mula pakat mencari ubatan alternatif untuk dia agar kanser tu tak melarat..

Sayangnya , terlambat.. Pembedahan terpaksa dilakukan untuk mengelakkan dari terus merebak dan alhamdulillah ,segalanya selamat.

Kalau boleh , usahakan cari alternatif dan amalkan ! Antara yang aku tau bagus untuk mencegah kanser ialah biji apricot ! Biji apricot ni bukan saja bagus untuk cegah kanser tetapi banyak lagi penyakit merbahaya yang lain.

image

image

Sebelum lahirkan Qhaliff Iman , wife aku ada cyst ! Menurut doktor yang merawatnya ketika itu , cyst tersebut menyebabkan wife sukar hamil. Maka pembedahan terpaksa dilakukan. Kos pembedahan menelan sebanyak RM9K !

Masa tu , infomasi mengenai ubatan alternatif ni takde lagi.. Ramai tak amik berat dan merasakan badan sihat dan tiada masalah.Hurm.. bila dah kena , baru terasa menyesal tidak mengambil langkah awal.

imageimage

Bukan susah pun nak amalkan penjagaan kesihatan ni.. Memandangkan kita ni gemar makan macam macam jenis makanan tanpa batasan , sebaiknya perlu ada juga produk untuk perlindungan diri.PELABURAN KESIHATAN TAK SEMESTINYA MAHAL. Sekurang-kurangnya ada dari takde,kan?

Antara testimoni mengenai keberkesanan ND Life : Biji Apricot ni boleh merujuk pada laman blog di bawah ni :

Bagi yang berminat ( memang ada yang berminat dah ) , bolehlah membuat pesanan mudah seperti dibawah ni : Harga , RM50 untuk sebotol yang berkuantiti 100 biji kapsul.

1) Tuan/Puan boleh bankin ke akaun Maybank 564717509334 NIAGADELIMA ENTERPRISE atau CIMB 7003760400
atas nama Mohamad Za'aba Mansor,

2) Selepas bankin sila sms/whatsapp/telegram bukti pembayaran ke 0192642500 atau emel ke niagadelima@gmail.com

3) Sila berikan nama penuh dan alamat lengkap,nombor telefon dan kuantiti item.

4) kami akan terus poslaju segera ke rumah tuan/puan.(payment sebelum 4pm boleh poslaju terus hari yang sama).kecuali sabtu pertama dan hari ahad.

5) Tuan/Puas pasti berpuas hati dengan produk ini.Terima kasih

 

image

11 komen :

DRAMATIC UNIQ berkata... [Reply to comment]

dah lama baca tentang biji apricot ni..
tak sangka sekarang dah mudah, dalam bentuk kapsul je..

errrmm.. good info.. :)

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

bagus di amalkan nie..

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

yanie nak try lah produk ni.. tq abg ben

SalinaJohari berkata... [Reply to comment]

biji aprikot memnag terbaik...mak Sal makan secara teratur...bacaan darah tinggi dan kencing manis ok sangat...

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

biji aprikot ni farah memang pernah dengar, tapi tak tau pula ada yang dikomersialkan sebegini... kalau nak biasanya yang farah tau kena beli kat kedai sensei...wahhh dah ada yang macam ni bolehlah cadangkan kepada suami yang memang kena makan biji aprikot ni...

SweetLikeWhat berkata... [Reply to comment]

baru tau kebaikan biji aprikot ni elok untuk cancer..

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Waaaahhh, bestnya... Nak juga, boleh? Hehehe

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

bagus nie

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah ...mencegah lebih baik dari mengubati kan :)

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Memang bahay kanser ni..Mencegah awal itu bagus

mas saari berkata... [Reply to comment]

wahhh bagus.. byk kebaikannya

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI