Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 10 Jun 2015

Pening bila jadi blogger !

 

Nak gi food review atau fashion review ? Hurm.. Satu kat Ampang dan satu lagi kat Mont Kiara ! Jauh tuu.. Penggunaan petrol perlu diambil kira ! Dua dua tak berbayar.. hahahaha .. Tak pe , network punya hal.. Tak semestinya semua kena bayar kan ?

Ok.. aku buat keputusan dah.. Nak ke food review dulu.. Kalau sempat , baru ke sana.. Kenapa ? Aku nak test lens baru ni.. hehehe.. Ok ke tak ? Kalau tak ok , bermakna aku yang tak ok.. Aku kena masuk kelas fotografi !

image image

Ini gambar semalam.. masa makan malam dengan wife di Papparich , Ayer@8 Putrajaya. Agak masih tak puashati gambar ni.. Amik dengan kelam kabut. Lapar punya pasal !

Tak pe.. try tengahari karang lak.. Apa apa , jom gi amik iPhone aku dulu yer.. hehehee.. Tak sabar lak nak selfie ngan iPhone free tu.. hehehe.. Yelah , pastu dah milik orang.. wife nak guna ! Huhu.. Kalau jual tu , dapat sambar satu lagi lens kan ? Telephoto punya.. uhukk… Tak pee.. dah janji nak bagi ! Jangan buruk sikuuuu.. Tak comey gituuu…

6 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Pening bila nak buat keputusan ye ben...hehhe doa kami semoga KBBA terus utuh dan kuat macam satu family...aminnn

Amalina Hussain berkata... [Reply to comment]

bestnya dapat iphoneeee... ;)

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

p makan banyak best..hehe

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

food review dapat makan. hihih

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. Rezeki..

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

cantik jugak gambar ni. Guna kamera apa ya?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI