Pening bila jadi blogger !

 

Nak gi food review atau fashion review ? Hurm.. Satu kat Ampang dan satu lagi kat Mont Kiara ! Jauh tuu.. Penggunaan petrol perlu diambil kira ! Dua dua tak berbayar.. hahahaha .. Tak pe , network punya hal.. Tak semestinya semua kena bayar kan ?

Ok.. aku buat keputusan dah.. Nak ke food review dulu.. Kalau sempat , baru ke sana.. Kenapa ? Aku nak test lens baru ni.. hehehe.. Ok ke tak ? Kalau tak ok , bermakna aku yang tak ok.. Aku kena masuk kelas fotografi !

image image

Ini gambar semalam.. masa makan malam dengan wife di Papparich , Ayer@8 Putrajaya. Agak masih tak puashati gambar ni.. Amik dengan kelam kabut. Lapar punya pasal !

Tak pe.. try tengahari karang lak.. Apa apa , jom gi amik iPhone aku dulu yer.. hehehee.. Tak sabar lak nak selfie ngan iPhone free tu.. hehehe.. Yelah , pastu dah milik orang.. wife nak guna ! Huhu.. Kalau jual tu , dapat sambar satu lagi lens kan ? Telephoto punya.. uhukk… Tak pee.. dah janji nak bagi ! Jangan buruk sikuuuu.. Tak comey gituuu…

6 ulasan:

  1. Pening bila nak buat keputusan ye ben...hehhe doa kami semoga KBBA terus utuh dan kuat macam satu family...aminnn

    BalasPadam
  2. food review dapat makan. hihih

    BalasPadam
  3. cantik jugak gambar ni. Guna kamera apa ya?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009