Sayang… abang nak , boleh ?

 

Lama dah nak.. teringin ! Bukan sebab nafsu tapi memang nakkkk sangat ! Kalau dapat , perghhhh… tak nak apa apa dah ! Haaa.. Gitulah ayatnya , sebelum dapat .. Huhuhu..

“ Bila nak ? Sekarang ke ?? “ tanya si isteri ?

“ Sekarang gakkkkk… “ jawab aku.

Citer banyak takda.. wife masuk bilik… tukar baju ! Uhukk.. Yessss ! Yessss !!

Akhirnya, dapat gak ! Tapi muka wife monyok  kejap la.. Muka tak puashati ! Hahahahaha .. Apa nak buat ? Kang aku buat belakang belakang dia , dia kecil hati.. Ni aku buat depan depan ni.. Depan dia wooo! Siap mintak izin lagi haaaa..

Segalanya untuk masa depan koooo…

Kononnya laa..

image

Tadi gi beli filter.. gulp.. terbang lagi duit.. Screen protector untuk lcd lagi ! Huhuh… kena g jugak sorang sorang

7 ulasan:

  1. wahhh beli lagiiii.... pinjam kamera...ha ha ha... nak gi event ni... nak shoot gambar cantik... #ehhh...larikk....

    BalasPadam
  2. Hahahahaha tajuk hampeh...buat suspen jek. Buat bedebar jek.

    Aku punya Alpha dah lama duduk dalam kotak. Pemalas aku ni. Hahahaha

    BalasPadam
  3. Manfaatkan semaksimum yang boleh..buat isteri dan anak anak tersenyum tau..insya Allah amennn..

    BalasPadam
  4. huhuhu...terbaiklahhh....

    BalasPadam
  5. Bhai Ben...

    Salam... Whoa... Lu citer pasai lens yang lu tunjukkan kat gua kat dalam Masjid As-Syakirin semalam kan.... Hahaha... Terbaek la Ben... Gua kalo nak beli benda pon kena bagitau bini yang benda tue kawan punya.... Hahaha...

    Bhai.... Citer bab scuba... Nanti gua kasik lu itenary diee dan maybe kiter boleh plankan untuk tahun depan punya trip....

    Okeh...

    C++
    CipanTapirTenuk.Blogspot

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.