Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 8 Jun 2015

Sayang… abang nak , boleh ?

 

Lama dah nak.. teringin ! Bukan sebab nafsu tapi memang nakkkk sangat ! Kalau dapat , perghhhh… tak nak apa apa dah ! Haaa.. Gitulah ayatnya , sebelum dapat .. Huhuhu..

“ Bila nak ? Sekarang ke ?? “ tanya si isteri ?

“ Sekarang gakkkkk… “ jawab aku.

Citer banyak takda.. wife masuk bilik… tukar baju ! Uhukk.. Yessss ! Yessss !!

Akhirnya, dapat gak ! Tapi muka wife monyok  kejap la.. Muka tak puashati ! Hahahahaha .. Apa nak buat ? Kang aku buat belakang belakang dia , dia kecil hati.. Ni aku buat depan depan ni.. Depan dia wooo! Siap mintak izin lagi haaaa..

Segalanya untuk masa depan koooo…

Kononnya laa..

image

Tadi gi beli filter.. gulp.. terbang lagi duit.. Screen protector untuk lcd lagi ! Huhuh… kena g jugak sorang sorang

7 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

wow

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wahhh beli lagiiii.... pinjam kamera...ha ha ha... nak gi event ni... nak shoot gambar cantik... #ehhh...larikk....

The Red Rambutan berkata... [Reply to comment]

Hahahahaha tajuk hampeh...buat suspen jek. Buat bedebar jek.

Aku punya Alpha dah lama duduk dalam kotak. Pemalas aku ni. Hahahaha

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Manfaatkan semaksimum yang boleh..buat isteri dan anak anak tersenyum tau..insya Allah amennn..

Nieyl berkata... [Reply to comment]

huhuhu...terbaiklahhh....

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

bestnya sporting wife nya tu

SysOp berkata... [Reply to comment]

Bhai Ben...

Salam... Whoa... Lu citer pasai lens yang lu tunjukkan kat gua kat dalam Masjid As-Syakirin semalam kan.... Hahaha... Terbaek la Ben... Gua kalo nak beli benda pon kena bagitau bini yang benda tue kawan punya.... Hahaha...

Bhai.... Citer bab scuba... Nanti gua kasik lu itenary diee dan maybe kiter boleh plankan untuk tahun depan punya trip....

Okeh...

C++
CipanTapirTenuk.Blogspot

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI