Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 14 Jun 2015

Tempat makan sedap di Nilai !

 

Bila berada di Nilai , tercari-cari tempat makan yang sedap punya kan ? Ok.. aku cadangkan , halakan kenderaan anda ke Bandar Baru Nilai. Tak jauh dah pon. Waze kan ke MMA Corner , Bandar Baru Nilai !

Dan di MMA Corner , ni ada banyak gerai gerai makanan yang sedap sedap. Pilih je nak makan apa … Dan aku , pastinya akan ke dua gerai ni jer. Yang pertama , Laila SupPower dan yang ke dua , Papa SupPower , kalau tak silap aku namanya. Sebelah menyebelah.

Seperti korang tau , aku mmg selalu makan kat sini. Kenapa ? Sebabnya aku memang kenal lama dah Kak Laila dan yakin dengan kebersihan gerainya. Terjaga , terurus dan bersih..

Kalau makan kat sini , sekarang ni.. wajib order ABC dan Megi Telur Mayong Udang. Hehehehe… Sedap ok !!

imageimage

Selain megi , korang leh try mee udang dia yang dah popular tu.. leh try asam pedas , asam tempoyak.. Ramai je orang turun makan kat situ setiap hari dan gerainya , tak putus putus orang datang membeli.. Tu tandanya , sedap la kan ? Hehehe.. Alhamdulillah…

Semalam gi sana bawak sahabat dari Kedah. Lama dah teringin nak gi katanya. Dan komennya ? Sedap… huhuh..

Nasihat aku.. kalau nak gi makan kat sini , pastikan buat tempahan meja kalau anda cadang nak datang makan beramai ramai.. Takut takde meja nanti.. Huhuhu..

D’Laila SupPower ..

6 komen :

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Abc tu nampak menyelerakan.,, fuhh maggi telor mayong cam sedap jerrr...insyaallah satu masa nnt nak g mkn kat sana..mana boleh tgk big boss jer duk pos gambar ., jeless gak rasanya.. kak laila tunggu yer..nnt lya singgah hehehehe..twpq big boss selalu pomot pasal mee udang sampaikan kita g mana2 kalau tgk je mee udang teringat laa mee udang kat d laila yang selalu big boss pos kat fb ..aduhhh sedapnyer,,

Aziey AB berkata... [Reply to comment]

Abg Ben, saya dah pegi last week...saya makan mee udang campur telur mayong. Mmg sedap!!!! portion pun besar sampai x habis pun mee tu. tapi, telur mayong n udang habis!!!! hehe...
Hubby lak amik sup gearbox..mmg terbaik!!!!

isabella idura berkata... [Reply to comment]

Abc tu tak boleh tahan..scroll lelaju. Hahahah

isabella idura berkata... [Reply to comment]

Abc tu tak boleh tahan..scroll lelaju. Hahahah

isabella idura berkata... [Reply to comment]

Abc tu tak boleh tahan..scroll lelaju. Hahahah

Nurisham berkata... [Reply to comment]

Dkt je ngan rumah... huhuhu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI