Tidak boleh guna alasan tu lagi !

 

“ Daddy , nak gi mana ? “

“ Jumpa doktor.. nak ikut ke ? “

“ Tak nakkk.. “

Dulu.. aku boleh takutkan dia cam tu ! Sekarang ni ??? Dia serah diri kat doktor dah weh ! Tak payah disuruh.. Dia sukarela menawarkan dirinya untuk diperiksa tanpa menumpahkan setitik airmata pon , tauu ! Haaa…

image

Nampaknya , aku kena cari alasan lain untuk larikan diri dari dia terutama di malam hari.. Yelah , dia memanjang nak ikut jer.. Bukan tak boleh.. urusan jadi singkat bila dia ikut.. Tak dapat nak lepak lama ! Hahahaha… Grr…

2 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.