Bestnya bila telefon pintar boleh masuk air !

 

Sony Xperia Z3 dan yang terbaru , Xperia Z3+ adalah antara model keluaran Sony yang boleh masuk dalam air.. Kira leh rendam dalam air suam laa.. Jangan gatal gi rendam dalam air panas lak ! Huhhh..

Permandangan dari dalam air ! Haaaaaa.. Amacam ? Bayangkan kalau mandi dalam sungai bertemankan ikan piranha ! Perghhh.. mesti cun punya gambar.. Mana ada orang berani selfie gitu kan ?

imageimage

Aku ‘tangkap’ kau , kau tangkap aku.. Haa..amacam ? Cool kan ?

DSC09669DSC09672

Ada orang kata.. buat laaa pi masukkan handphone dalam air ??? Orang giler je gitu ! Ahaaa… apa guna beli phone mahal mahal tapi takut air kan ? Maksimumkan penggunaan.. hehhe..

Sony Xperia aku baru diupdate semalam.. Banyak yg penambahan dibuat dan aku perasan pada kamera pon ada.. Tu aku test power tu.. hehehhe… Berbaloi !

6 ulasan:

  1. semakin hari semakin canggih kan? lepas ni boleh lah selfie dlm air lak..

    BalasPadam
  2. memang teringin nak beli..tapi take time jer...tengah himpun duit utk ke beli benda lain..hehehe

    BalasPadam
  3. Ni kalau qhaliff dengan zahra tau...mau senyum sampai ke tidur..sebelum ni mandi berdua...nahhh bertiga pulak..

    BalasPadam
  4. guna z3 jugak tp blum test lg kt dlm air..takut plak :)

    BalasPadam
  5. wah..makin canggih..tahun depan ramaila selfie n interfrem ngan ikan2 plak..hihi

    BalasPadam
  6. best sangat.. agak2nya kalau kena air panas tahan tak?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.