Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 25 Julai 2015

Blog Pilihan BEN ASHAARI 2016 !

 

Lama dah kan aku tak buat blog pilihan ? InshaAllah.. aku memerhati je blog blog yang singgah kat blog aku dan kerap meninggalkan komen.. hehehe ..

Maka , malam ni aku nak bagitau la kat korang .. Blog Perdu Cinta ini adalah blog pilihan aku pada tahun 2016 ni.. Rasanya ni blog pertama kot aku untuk tahun ni..

Oh , aku pilih pon kena pilih betul betul.. Tak leh main sebat jer ! Kena amik yang … hurmm.. hurmm ..

image

Amik blog yang kemas , aktif dan rajin menegur blogger lain.. Cuma harapnya , bila dah popular nanti ..jangan la lupa kengkawan lama yer.. Hehehehe…. Ramai dah lupaaaa bila dah ada nama ni…

PERDU CINTA.. http://perducinta.blogspot.com/ !

16 komen :

Zizie Zack berkata... [Reply to comment]

kak jua.. the humble person dan sering meninggalkan komen2 berbentuk nasihat :)

Ieka Farhana berkata... [Reply to comment]

aah PC ni dah banyak kali dtg blog Ieka juga :)

nnt dah femes jgn lupa blog picisan kita yaa :D

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Allah..Allah..Allah..dengan rendah hati..PC ucapkan terima kasih..abang ben....qhaliff..zahra..kak zila...kita tak pernah bersua pun..tapi PC adalah stalker kalian..masyaAllah..doakan PC yang masih hijau..yang masih rapuh agar sentiasa ingat..ingat bumi yang dipijak..langit yang dijunjung..terima kasih kerana memandang PERDU CINTA..alhamdulillah..
**PC malu bila blogger hebat memandang PERDU CINTA..

muhammad nizam berkata... [Reply to comment]

2016 utk thn hadapan la? Tahniah perdu cinta

Maisarah Humaira berkata... [Reply to comment]

Tahniah Perdu Cinta!

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

akak PR pun , selalu comment entry lyssa ... boleh dikatakan semua entry Lyssa yg bru update , semua dia komen . hoho :)

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Suka baca blog Perdu Cinta kerana tulisannya yang mendamaikan hati ^-^

aeinna Musa berkata... [Reply to comment]

Tahniah perdu cinta.

Abg ben..2016 ka 2015..hee;)

mizz yatiey berkata... [Reply to comment]

MY memang tak pernah msuk lg ke blog ni, nak singgah jap nanti, nampak cam best je, yg pasti memang best sbb pilihan otai kita...

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

Tahniah.. Dia juga rajin singgah dan komen kat blog sy...

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

untungnya kalau ada banyak masa.. bleh singgah blog dan komen..kita kekurangan masa..

Fendi Rocka berkata... [Reply to comment]

kenapa 2016./kenapa tak 2015

Fendi Rocka berkata... [Reply to comment]

tahniah.

salam aidilfitri

ubai ismail berkata... [Reply to comment]

tahniah !! ^_^

ubai ismail berkata... [Reply to comment]

tahniah !! ^_^

Daus Redscarz berkata... [Reply to comment]

Fuh nasib baik pernah jadi pilihan pada tahun 2014.. :p

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI