Blog Pilihan BEN ASHAARI 2016 !

 

Lama dah kan aku tak buat blog pilihan ? InshaAllah.. aku memerhati je blog blog yang singgah kat blog aku dan kerap meninggalkan komen.. hehehe ..

Maka , malam ni aku nak bagitau la kat korang .. Blog Perdu Cinta ini adalah blog pilihan aku pada tahun 2016 ni.. Rasanya ni blog pertama kot aku untuk tahun ni..

Oh , aku pilih pon kena pilih betul betul.. Tak leh main sebat jer ! Kena amik yang … hurmm.. hurmm ..

image

Amik blog yang kemas , aktif dan rajin menegur blogger lain.. Cuma harapnya , bila dah popular nanti ..jangan la lupa kengkawan lama yer.. Hehehehe…. Ramai dah lupaaaa bila dah ada nama ni…

PERDU CINTA.. http://perducinta.blogspot.com/ !

16 ulasan:

  1. kak jua.. the humble person dan sering meninggalkan komen2 berbentuk nasihat :)

    BalasPadam
  2. aah PC ni dah banyak kali dtg blog Ieka juga :)

    nnt dah femes jgn lupa blog picisan kita yaa :D

    BalasPadam
  3. Allah..Allah..Allah..dengan rendah hati..PC ucapkan terima kasih..abang ben....qhaliff..zahra..kak zila...kita tak pernah bersua pun..tapi PC adalah stalker kalian..masyaAllah..doakan PC yang masih hijau..yang masih rapuh agar sentiasa ingat..ingat bumi yang dipijak..langit yang dijunjung..terima kasih kerana memandang PERDU CINTA..alhamdulillah..
    **PC malu bila blogger hebat memandang PERDU CINTA..

    BalasPadam
  4. 2016 utk thn hadapan la? Tahniah perdu cinta

    BalasPadam
  5. akak PR pun , selalu comment entry lyssa ... boleh dikatakan semua entry Lyssa yg bru update , semua dia komen . hoho :)

    BalasPadam
  6. Suka baca blog Perdu Cinta kerana tulisannya yang mendamaikan hati ^-^

    BalasPadam
  7. Tahniah perdu cinta.

    Abg ben..2016 ka 2015..hee;)

    BalasPadam
  8. MY memang tak pernah msuk lg ke blog ni, nak singgah jap nanti, nampak cam best je, yg pasti memang best sbb pilihan otai kita...

    BalasPadam
  9. Tahniah.. Dia juga rajin singgah dan komen kat blog sy...

    BalasPadam
  10. untungnya kalau ada banyak masa.. bleh singgah blog dan komen..kita kekurangan masa..

    BalasPadam
  11. Fuh nasib baik pernah jadi pilihan pada tahun 2014.. :p

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI