Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 27 Julai 2015

Daddy… oh Daddy !

 

Kalau ikutkan hati kan , aku nak tutup semua akaun media sosial. Buang semua smartphone.. Dan tumpu perhatian pada dua orang anak kesayangan aku..

image

Mesti Zahra suka , kan ?

image

Mesti Qhaliff suka punya… !

image

Aku akan abiskan masa dengan mereka ! Hurmm.. Bahagikan masa ? Hurm.. Kerja aku ni perlukan respon yang pantas tapi rasanya pasni.. hurm… Aku kena buat ‘waktu tanpa telefon pintar’ di sebelah siang !

Hurmm.. Kul 10 pagi –2 petang mungkin ? Ok kot… Aku kena guna smart band talk aku la jawabnya untuk tengok notifikasi yang masuk..

Siap leh jawab call dari smart band tu yer.. Dan ada msesej penting , barulah jawab di handphone.. Hurmm… Bijak gak aku rupanya sesekali.. Hahahaha …

image

7 komen :

mizz yatiey berkata... [Reply to comment]

eeemmm...bijak juga..hihihih

tapi boleh tahan ke...separuh hr tu...tngah fikir ni haaaaa..in shaa allah kalau ada kemahuan pasti boleh, keluarga di dahulukan...betul?

Anil Wanina berkata... [Reply to comment]

smart idea tu...

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

cool

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

bagus jugak buat gitu ben..rasa mcm nak ada satu cam gitu..smartt!!

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Mantoppp..selagi kita berkehendakkan sesuatu itu..kita akan sentiasa mencari solusinya..

yang baik berkata... [Reply to comment]

sesekali merajuk pun okey juga... tapi tak ke jemu ehh

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

Superb Cool! Spend time selagi boleh...nanti dah besar anak2 dah xde merasa lagi cam skrg ni..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI