Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 8 Julai 2015

Jika anda ada anak kecil..

 

image

Pastikan anda ada minyak sapu Pati Batook Ori ni ! Aku dah gunakan sejak Zahra lahir lagi. Sememangnya berkesan terutama untuk elakkan perut kembung. Dan untuk aku , jika memandu untuk jangka masa lama seperti pulang berhari raya di Kelantan .. aku akan simpan dalam kereta satu ! Jika pening atau mabuk akibat tengok kereta berlambak lambak atas jalan raya ! Huhuh..

Sejak aku syorkan pada rakan rakan aku di FaceBook , ramai berpuashati dan nak beli dari aku. Sayangnya , aku tak jual pun. Tapi ada agen merata rata tempat ! Boleh je contact mereka di Pati Batook Ori .

image

Stok aku untuk hari raya ni. Biasanya pasti ada yang tanya pasal Batook Ori ni.. Terus je kasi satu kat diorang.. hehehe ..

image

0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI