Kenapa aku beli topeng SPIDERMAN ?

 

Bila aku terbuka channel TV3 pada jam 8 malam terutama di rumah orang tua aku , aku nak pakai topeng ni ! Aku malu.. malu.. maluuuu menontonnya…

Percaya dengan kata kata mereka ? Adehhh…

image

Entah laaa.. Jawab je kat akhirat kelak.. Dulu kata petrol takkan naik.. pastu ? Tu je pon dah memadai , kan ? Haihhh.. entah laaa labu.. Yang pastinya , setiap kali aku reload kredit sebanyak RM50 , aku kena bayar GST RM3 ! Seminggu , 2 kali reload.. 4 minggu ? Beli barang dapur lagi… makan lagi ? Berapa banyak dah ..

Aku memang perlukan topeng ni.. malu dah !

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.