Lepas stim !

 

Seminggu MMA Nilai Corner tutup ! Semalam , aku pergi sana untuk lepaskan keinginan aku yang dah lama tak pekena asam pedas ikan mayong di D'laila Suppower ! Huhuhuh..

Tapi semalam plan nak makan sup gearbox kat Papa SupPower.. Bila sampai situ je . terus bertukar citarasa .. Si tekak teringin nak makan megi telur ikan mayong la pulak !

image

Dan wajib dimakan bersama dengan ABC.. Tak manis sangat pon bagi aku ABC ni.. huhu..

image

Wife makan sup dan nasi putih.. Tu pun sedap dah !! Ikut hati aku , aku nak tambah sepinggan lagi megi telur ikan mayong tapi dah Zahra buat karenah.. nak tidur sangat dah tuuuu.. Huhuhuh.. Terpaksa batal niat nak menambah.. hehehe ..

Dan semalam , MMA Corner memang penuh pelik laaa.. Nampak sangat ramai teringin nak g sana setelah seminggu makan lemang dan ketupat jer.. Hahahaha..

6 ulasan:

  1. huaaaa tunglerr dekat, kami ni nk g sana. berchintaaaaa sangat!

    BalasPadam
  2. slurrppp slurppp...pagi pagi dah terliur dah...

    BalasPadam
  3. tak sabar nak rasa megi telur mayong..sedapnyaaa..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI