Makin jatuh cinta dengan SmartBand Talk dari Sony !

 

Aplikasi baru update. Aku try godek dan.. terus simpan jam mahal aku tu.. Hahahaha.. Makin best pulak guna SmartBand Talk ni. Antara yang buat aku suka ialah dengan menggunakan SmartBand Talk ni, aku mampu mengesan telefon pintar aku yang tersalah letak atau orang cuma nak sorokkan ! Haaaaa !!

Lain ? Banyak wooo .. Paparan depan boleh diubah dan boleh ikut apa kita nak ! Lagi lagi ? Hehehee.. Banyak nih.. Haaaa.. Notifiasi whatsapp yang boleh terus baca dan balas ! Haaa ?? Boleh reply ke ???

imageimage image

Dan paling best ialah ..

image

Mana la tau kot kot sedang menunggu panggilan penting cam aku selalu dapat. Time mandi tu la ada tawaran itu ini.. Segalanya nak keputusan cepat ! Disebabkan pengalaman gitulah aku memilih gadget yang kalis air dan boleh masuk dalam air.. Penting woo !

Pastu leh jawab telefon terus ! Haaa..

5 ulasan:

  1. lyssa....jangan kagummm sangat ok....hahahaha

    pendekkan sikit oooooooo tuuuuuu

    BalasPadam
  2. slim design dia menarik jugak.tapi harganya mahal lagi dari pebble.

    BalasPadam
  3. Wah, hebatnya gadget nie. Rasanya nak cari 1...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.