Nak join #KelabBloggerBenAshaari , boleh ?

 

Alhamdulillah.. matlamat aku tercapai ! Blogger yang tak tau hala tuju pada awalnya , dah tau apa perlu dibuat dengan blognya ! Dan blogger yang punya ilmu , berkongsi dengan rakan rakan yang lain..

Perkongsian beginilah yang aku inginkan dari awal lagi aku tubuhkan komuniti begini..

imageimage

Ada yang berjaya dan juga ada yang tak serasi dengan team KBBA.. Tu tak mengapa.. Hak masing masing.. Yang pasti , aku gembira melihat kejayaan rakan rakan lain yang dah mula dapat job atau mendapat income melalui blog. Aku tak menjanjikan pulangan sebagai jutawan tapi aku hanya mampu janjikan , talian persahabatan berkekalan.. InshaAllah..

Nak join KELAB BLOGGER BEN ASHAARI ? Buat masa ni aku terpaksa hadkan pengambilan blogger baru ke dalam group whatsapp. Tapi kalau berminat juga , rajin rajin post entri di group Kelab Blogger nun di Facebook. Aku memang memerhati blogger dari situ sejak dulu lagi. Blogger yg berbakat memang aku ajak join KBBA..

3 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI