Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 5 Julai 2015

Rambut raya Zahra Nur Iman..

 

Terpaksa gunting sebab dia mula rimas dengan rambut yang mula melepasi bahunya. Dan bawak la dia g gunting tadi.. Tempat sama abang dia gunting masa kecik dulu.. huhuh..

Risau gak dia menangis .. Tapi.. tapi..

imageimageimageimageimage

Dan siappppp..

imageimage

Waahhhh.. Wahhh.. Daddy pon nak gunting macam ni laaa ! Baru nampak sedondon raya nanti !

18 komen :

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Cantik.. lawa fesyen rambut macam tu..

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Wah cantiknya anak dara ben ashaari ni...

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

alolo..comey,nampak tembam pipinya..tapi akak lagi suka rambut Zhara sebelum potong tu..

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

rambut artis le zahra.
peewit.
nampk kiut.

mas saari berkata... [Reply to comment]

alaaaaa comelnya dia..

gulew kapas berkata... [Reply to comment]

pergh comel . kecik2 da style eh rambut udak kecik ni. grrr. geram tengok pp. buat pau jela boleh makan dengan bergaya ^_^

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

tomeinyer rambut zahra... dah boleh raya la dia.... hehe

Azhafizah Md Nor berkata... [Reply to comment]

comelnya zahra..cantik rambut baru dia.Elok je dia tak nangis.Good girl Zahra..dah macam model kanak² dah ni :)

Najmi Nawawi berkata... [Reply to comment]

wah rambut baru, comel

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

Comelnya Zahra ni memang sesuai sangatlah rambut tu..

NaZiRaH @ Ezyra berkata... [Reply to comment]

Comelnya zahra. Rambut lebat n banyak. Zahrah n ainul sebaya jer. Beza hari. Tp nampal zahra jauh lebih besar, ainul kecik ja lagi walaupun montel..hihi

DYatie ABakar berkata... [Reply to comment]

Alololo.. comel sangat dengan rambut baru!

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

tu dia, comelnya baby dengan rambut gitu dan pipi labuh

Rynna JSD berkata... [Reply to comment]

bijaknye zahra...dok diam jer..caya la zahra

Amalina Hussain berkata... [Reply to comment]

rambut raya... :)

izzeyda berkata... [Reply to comment]

aloloo comelnya zahra dengan fesyen rambut baru..

ayu Shaklee berkata... [Reply to comment]

alahai comel nya zaraaa... macam muka abang dia ... =) =)

Maryam Assiddeeqah berkata... [Reply to comment]

cantiknya rambut baru dia ^^

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI