Rambut raya Zahra Nur Iman..

 

Terpaksa gunting sebab dia mula rimas dengan rambut yang mula melepasi bahunya. Dan bawak la dia g gunting tadi.. Tempat sama abang dia gunting masa kecik dulu.. huhuh..

Risau gak dia menangis .. Tapi.. tapi..

imageimageimageimageimage

Dan siappppp..

imageimage

Waahhhh.. Wahhh.. Daddy pon nak gunting macam ni laaa ! Baru nampak sedondon raya nanti !

18 ulasan:

  1. Cantik.. lawa fesyen rambut macam tu..

    BalasPadam
  2. Wah cantiknya anak dara ben ashaari ni...

    BalasPadam
  3. alolo..comey,nampak tembam pipinya..tapi akak lagi suka rambut Zhara sebelum potong tu..

    BalasPadam
  4. rambut artis le zahra.
    peewit.
    nampk kiut.

    BalasPadam
  5. pergh comel . kecik2 da style eh rambut udak kecik ni. grrr. geram tengok pp. buat pau jela boleh makan dengan bergaya ^_^

    BalasPadam
  6. tomeinyer rambut zahra... dah boleh raya la dia.... hehe

    BalasPadam
  7. comelnya zahra..cantik rambut baru dia.Elok je dia tak nangis.Good girl Zahra..dah macam model kanak² dah ni :)

    BalasPadam
  8. Comelnya Zahra ni memang sesuai sangatlah rambut tu..

    BalasPadam
  9. Comelnya zahra. Rambut lebat n banyak. Zahrah n ainul sebaya jer. Beza hari. Tp nampal zahra jauh lebih besar, ainul kecik ja lagi walaupun montel..hihi

    BalasPadam
  10. Alololo.. comel sangat dengan rambut baru!

    BalasPadam
  11. tu dia, comelnya baby dengan rambut gitu dan pipi labuh

    BalasPadam
  12. bijaknye zahra...dok diam jer..caya la zahra

    BalasPadam
  13. aloloo comelnya zahra dengan fesyen rambut baru..

    BalasPadam
  14. alahai comel nya zaraaa... macam muka abang dia ... =) =)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009