Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 16 Julai 2015

Review Filem : Ant MAn

 

Trailer gempak tapi  bila tengok ??? Adehh… menghampakankah ??

image

Ada beberapa filem super hero yang agak mengecewakan kerana disajikan dengan babak pertarungan yang meleret leret.. Akhirnya cerita tu jadi macam… terlampau kartun ! Memang la kartun tapi menjadi terlalu kartun hingga dah tak nampak kartun ! Haaa.. Paham tak ? Tak paham , dah .. malas nak terangkan.. aku nak balik raya !

Ant-Man , bagi aku… Aku puas menontonnya. Babak aksinya memang sekadar cukup cukup.. Tak lebih dan tak kurang.. Kira puas la tengok.. Ditambah dengan dialog yang lucu membuatkan Ant-Man tak bosan ditonton..

Aku bagi 7.5 /10 bintang.. Tak rugi la tengo dengan kawan kawan.. Rugi tengok dengan awek.. mesti awek banyak tanya punya.. Iskh… Ajak kengkawan lagi best.. Ngan awek tengok cerita hantu.. Mesti berbaloi punya.. hahaha.. Tak baik ok pikir negatif kat aku.. Berbaloi buat dia takut laaaa.. jangan ko yang terlebih takut , dah laaa…

Selamat menonton yer..

3 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

oo ingatkan gempak

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

Sebab abg Ben bagi rate agak tinggi, aku masukkan citer ni dalam 'list' patut tengok. Heheh

Que Achmad berkata... [Reply to comment]

klu ada pluang, kena tgk jgk ni. Ben jrg bg rate 7.5 ni, hehehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI