Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 25 Julai 2015

Servis lagi !

 

Baru plan nak buat suprise ke umah Mat Gebu esok ! Bila wife bagitau , kereta dah kena servis.. terus aku tengok meter speedo dan sticker servis..

image image

Nak kena gi servis minggu depan gak ni ! Tapi persoalannya , bila ?? Aku free hari Isnin jer pon.. Selasa , Rabu , Khamis dah ada plan masa depan ! Semua event event raksasa tuuu.. Haaa.. Kena gi ! Tak gi rugi wooo… Jumaat la nampak gayanya.. hurmm.. Sabtu Ahad tak leh.. Pastu nak g Korea dah.. Gulp.. Takkan nak tinggalkan kereta kat wife dalam keadaan gitu.. Hiskhh.. tak baekkk..

Kereta aku ni , tiap bulan servis.. Dari bulan pertama beli nun 2 tahun lepas hinggalah hari ni !! Sekali gi servis.. kalau minor tu ada la dalam RM200.. bila major , mau kena 1k++ gak laaa.. Huhuhuh..

Tapi demi keluarga tercinta , ku relakan je la.. Keselamatan tu penting.. Kan kan ?

0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI