Tak sampai hati..

 

“ Bang , nak makan apa ni ? “.

Soalan yang sering aku dengar. Setiap pagi , tengahari dan malam.. Bila pandang muka wife, kesian pulak la nak demand itu ini.. Tapi nak makan kat luar memanjang , boleh muflis aku punya akaun bank termasuk dia punya !

“ Masak je la nasi goreng cina.. “. Nasi goreng cina mudah untuk dimasak tapi kalau dia kat dapur , berjam lamanya.. Macam macam dia buat kat situ.. Huhuhu..

Nak masak tu mudah tapi nak mengemas tu yang leceh.. Sebab tu aku tak suka memasak.. Bukan tak gemar tapi malas nak mengemas ! Hehehee..

image

Pagi dah lepas..Termasuk tengahari.. Malam ? Adehh.. Nak makan apa lak laaa malam ni..

Kedai Kak D’Laila Sup Power la jawabnya.. Telur mayong lagi !Haahahaha.. Lepak sana. Nak g Seng Heng lagi.. Nak cari aircond.. Panas sekarang wooo..

2 ulasan:

  1. nanti mlm tak yah makan, diet sikit hihiih

    BalasPadam
  2. Wah sedap tu..PC pun sama abang ben..laki bini tertanya tanya menu apa...menu apa..hihi.,

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.