Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 9 Julai 2015

Tamar Koko untuk Qhaliff..

 

Kekadang pening kepala aku dengan si Qhaliff.. seharian tak nak minum susu melainkan susu ibunya sendiri ! Kalau dengan aku di rumah , payah nak minum.. Sesekali je baru nak minum..

Tiba-tiba ternampak seorang rakan di Facebook , promote Tamar Koko.. Huih.. macam menarik !  Aku bagitau wife mengenai hasrat aku nak beli Tamar Koko untuk Qhaliff tu..

“ Dah ada la bang dalam peti tu.. Cuba tengok kat bahagian atas tu.. “

Aku pun gi tengok laa.. Ler , ada rupanya ! Kalau tau , tiap kali nak berbuka atau sahur , boleh la minum Tamar Koko ni.. Hurmm.. Rugi rugi..

Ok , aku nak test bagi Qhaliff.. Dia suka tak ?

imageimage

Abis ! Tak sangka lak aku.. Kalau tak , memang payah gak dia nak pegang botol susu tu.. Huhuh.. Alhamdulillah .. Kena beli stok tambahan untuk raya ni gamknya..

Oh ya , nak beli camana ? Leh contach HAFIZ di Facebooknya : Apisz Al-hafiz Ahmad

8 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

sedap

Fantastic Bos berkata... [Reply to comment]

sedap tapi tak boleh la makan sahur, mengantuk siang hari

Masya berkata... [Reply to comment]

ANAK SAYA PUN MINUM WAKTU SAHUR .. ALHAMDULILLAHHHH TAK MENGADU HAUS PUN BILA PUASA NI .. MAKLUMLAH SY PUN BARU TAU PASAL TAMAR COCOA NI ... SY CUBA ALHAMDULILLAH SERASI UTK ANAK YG BARU UMUR 7 TAHUN NAK BELAJAR BERPUASA.

izzeyda berkata... [Reply to comment]

memang sedap..

Dayana Zahari berkata... [Reply to comment]

Nak rasaaa! Hehe

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Ok qhaliff kenyang..daddy tak pening lagi..

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

qhaliff hensem ! melting >.<

SweetLikeWhat berkata... [Reply to comment]

memang sedap..mak saya selalu beli

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI