Tamar Koko untuk Qhaliff..

 

Kekadang pening kepala aku dengan si Qhaliff.. seharian tak nak minum susu melainkan susu ibunya sendiri ! Kalau dengan aku di rumah , payah nak minum.. Sesekali je baru nak minum..

Tiba-tiba ternampak seorang rakan di Facebook , promote Tamar Koko.. Huih.. macam menarik !  Aku bagitau wife mengenai hasrat aku nak beli Tamar Koko untuk Qhaliff tu..

“ Dah ada la bang dalam peti tu.. Cuba tengok kat bahagian atas tu.. “

Aku pun gi tengok laa.. Ler , ada rupanya ! Kalau tau , tiap kali nak berbuka atau sahur , boleh la minum Tamar Koko ni.. Hurmm.. Rugi rugi..

Ok , aku nak test bagi Qhaliff.. Dia suka tak ?

imageimage

Abis ! Tak sangka lak aku.. Kalau tak , memang payah gak dia nak pegang botol susu tu.. Huhuh.. Alhamdulillah .. Kena beli stok tambahan untuk raya ni gamknya..

Oh ya , nak beli camana ? Leh contach HAFIZ di Facebooknya : Apisz Al-hafiz Ahmad

8 ulasan:

  1. sedap tapi tak boleh la makan sahur, mengantuk siang hari

    BalasPadam
  2. ANAK SAYA PUN MINUM WAKTU SAHUR .. ALHAMDULILLAHHHH TAK MENGADU HAUS PUN BILA PUASA NI .. MAKLUMLAH SY PUN BARU TAU PASAL TAMAR COCOA NI ... SY CUBA ALHAMDULILLAH SERASI UTK ANAK YG BARU UMUR 7 TAHUN NAK BELAJAR BERPUASA.

    BalasPadam
  3. Ok qhaliff kenyang..daddy tak pening lagi..

    BalasPadam
  4. memang sedap..mak saya selalu beli

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009