Tiada pilihan ketika berbuka puasa ! - BEN ASHAARI

Tiada pilihan ketika berbuka puasa !

 

Ok.. Perancangan awal.. nak berbuka dengan gi tapau asam pedas telur mayong dan daging ayam salai masak .. er, masak apa eh ? Lupa pulak aku.. uhhhh..

Gi amik dalam kul 630 petang dan plan pastu hantar balik maid indonesia yang ditempah ikut jam.. hehehe.. Malas nak kemas rumah , panggil je diorang.. pastu bayar ! Bayarrr !!

Hantar diorang .. dah kul 715 ! Adeh.. Kang ada berbuka dalam kereta ni ! Tapi.. nak berbuka dengan apa ? Aku pandang kiri kanan.. Aku nampak botol susu Qhaliff..

“ Qhalif… nak minum ! Abiskan.. cepat ! “. Aku sua kat Qhaliff. Dia geleng kepala !

Aku letak kembali dalam ruang tempat letak minuman.. Hurm.. Aku nak beli air , duit semua dah bagi kat wife. Dalam wallet pon takde duit.. Adeh.. camana ni ?

Aku terpandang kembali botol susu Qhaliff ..

image

Korang imagine la sendiri apa berlaku setelah azan berkumandang di corong radio .. Uhuk..

7 ulasan:

  1. hahahaha..abis la share dengan qhaliff ke tu?

    BalasPadam
  2. hahahahhahhaha ben!
    hahahhaha tak larat gelak ni ben...boleh bayangkan ben berbuka dengan tomme tippe hahahhahah

    BalasPadam
  3. hahaha.. kire ok la.. lepas minum tu comel macam qhaliff tak? hahaha..

    BalasPadam
  4. Hahaha... janji dpt buka pose ye tak?

    BalasPadam
  5. mana nak dpt maid yg ben upah tu?nak juga lah upah kemas umah weekend je

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.