Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 2 Julai 2015

Tidurlah Qhaliff.. Tidurlah Zahra..

 

Tidurlah sehingga jam 2 petang ! Hahahaha.. Dah la diorang tidur lewat semalam. Kul 3 pagi baru tidur wooooo ! Abis ngan aku aku terjaga sampai awal pagi !

Kenapa aku nak diorang tidur sampai kul 2 ? Sebabnya jap lagi BEST FM nak call aku live.. nak interview gituuuu.. Auwww.. Maka aku nak cakap tanpa gangguan.. Huhhuh.. Takde la suara suara yang interframe nanti.. Huhh..

image image

Nyenyak tidur eh.. Kang jaga , banyak kerja daddy nak selesaikan.. Nak kasi mandi.. makan .. leraikan pergaduhan.. tidurkan balik ! Fuh..

Syiok tidur kan ? Rugi la duk opis time gini.. hahahaha …

10 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

zzzzzzzzzzzzzzzzzz

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hehehe...lena sangat ni abang adik..

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

ahahaha...adoilaa.....tido tido tido....

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

wah nak dengar best fm... comel Zahra..

Ummi Khalif berkata... [Reply to comment]

Salam Ramadhan Tuan Ben.. ^_^

Nurul Nadiah berkata... [Reply to comment]

ingatkan dua2x qhalif.. peghati balik ada gelang, rupanya zara.. muka sepesen.. kiki..

Suriya Majid berkata... [Reply to comment]

nyenyak bukan main anak-anak tu ya? hahahah petang-petang gini memang rugi kalau ada kat opis.

izzeyda berkata... [Reply to comment]

seronoknya tengok diaorang tido.. kalau dapat join tido pun best jugak tu.. hehehe..

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

jelous betoi tgk Qhaliff lena time kita dok sibuk nak ke pejabat....

muhammad nizam berkata... [Reply to comment]

ok fine... ayat last tu punchline... sangat

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI