Tidurlah Qhaliff.. Tidurlah Zahra..

 

Tidurlah sehingga jam 2 petang ! Hahahaha.. Dah la diorang tidur lewat semalam. Kul 3 pagi baru tidur wooooo ! Abis ngan aku aku terjaga sampai awal pagi !

Kenapa aku nak diorang tidur sampai kul 2 ? Sebabnya jap lagi BEST FM nak call aku live.. nak interview gituuuu.. Auwww.. Maka aku nak cakap tanpa gangguan.. Huhhuh.. Takde la suara suara yang interframe nanti.. Huhh..

image image

Nyenyak tidur eh.. Kang jaga , banyak kerja daddy nak selesaikan.. Nak kasi mandi.. makan .. leraikan pergaduhan.. tidurkan balik ! Fuh..

Syiok tidur kan ? Rugi la duk opis time gini.. hahahaha …

10 ulasan:

  1. Hehehe...lena sangat ni abang adik..

    BalasPadam
  2. ahahaha...adoilaa.....tido tido tido....

    BalasPadam
  3. wah nak dengar best fm... comel Zahra..

    BalasPadam
  4. Salam Ramadhan Tuan Ben.. ^_^

    BalasPadam
  5. ingatkan dua2x qhalif.. peghati balik ada gelang, rupanya zara.. muka sepesen.. kiki..

    BalasPadam
  6. nyenyak bukan main anak-anak tu ya? hahahah petang-petang gini memang rugi kalau ada kat opis.

    BalasPadam
  7. seronoknya tengok diaorang tido.. kalau dapat join tido pun best jugak tu.. hehehe..

    BalasPadam
  8. jelous betoi tgk Qhaliff lena time kita dok sibuk nak ke pejabat....

    BalasPadam
  9. ok fine... ayat last tu punchline... sangat

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009