Welcome to Bauxite Town ?

 

Ke Kuantan petang tadi dari Kelantan.. Destinasi , ke rumah blogger masakan yang dah bersara.. hehehe.. Kak Ummi Zaihadi.. Ni kali ke 3 jumpa kak Ummi. Saja nak beraya dengan keluarganya. Lama dah berkawan..dah macam adik beradik gitu..

image image

Sebelum masuk ke Sungai Soi , aku lalu satu tempat ni.. Dan aku terkedu.. Sebelum ni , isu bauxite ni dah top di media tapi.. tapi… tapi.. apa kesudahannya ??? Wallahualam..

Abis laa kereta aku..

imageimageimage

Er , seorang rakan di Facebook bagitau debu tanah merah yang melekat kat kereta mampu merosakkan badan kereta ! Gulp..

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.