Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 18 Ogos 2015

Aplikasi pengurusan kewangan ‘TouchStyle’ dari Bank Rakyat !

 

Baru-baru ini  Bank Rakyat telah melancarkan aplikasi yang menarik  dikenali  dengan “TouchStyle“. Ia direka khas untuk mendidik pengguna mengenai cara pengurusan kewangan yang betul terutamanya dalam kalangan golongan muda seperti aku.. hehee..

Aplikasi ini boleh dimuat turun dari Play Store dan App Store untuk sistem operasi iOS dan Android secara percuma.

image image

image image

Aplikasi yang pertama di Malaysia ini adalah yang dibangunkan berdasarkan prinsip Syariah yang juga amat mesra pengguna. Jadi , tunggu apa lagi , kan ? Aku dah pun download..

imageimage

Kalau nak tahu update terkini daripada Bank Rakyat, boleh pergi ke website bank di www.bankrakyat.com.my, FB dan Twitter Bank Rakyat @mybankrakyat. Dan sebarang pertanyaan, boleh hubungi talian Bank Rakyat di 1300 80 5454

Semoga aplikasi ini dapat membantu kita menguruskan kewangan dengan lebih cemerlang !

21 komen :

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

Tq for sharing Ben,kebetulan akak ada akaun Bank Rakyat :)

ubai ismail berkata... [Reply to comment]

boleh disiplin sikit simpan duit.hehe

Izzati Suhaide berkata... [Reply to comment]

Wahh....bagus untuk pengguna. Terima kasih abg ben utk perkongsian ni..

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

Dah boleh dah nak budget duit.....

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Wahh.... Bagus ni. TQ Abg Ben sharing info.
Tahniah Bank Rakyat semakin maju.

firzz duka berkata... [Reply to comment]

Uihhh...menarik ni..boleh buat anggaran sehari berapa banyak kita belanja...

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Bagus ni. Boleh download

mas saari berkata... [Reply to comment]

semua di hujung jari sekarang.. bagus!
makin canggih dan memudahkan urusan..

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Wahhh mudahnya

Allene typicalmommy berkata... [Reply to comment]

bagus la ni... boleh kawal duit

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Bagus ni, boleh guna utk monitor perbelanjaan harian. Nak download gak lah

AyueJean AJ berkata... [Reply to comment]

Beben ini untuk orang yang ade akaun Bank Rakyat je ke semua orang boleh guna?
Bagus ni applikasi ni.... Tapi kene disiplin la kan....
Nak2 si pemboros cam kite ni.. =D

Zizie Zack berkata... [Reply to comment]

Bank lain pun perlu apply gak ni.. sayangnya, tak guna bank rakyat..

Lan Careno berkata... [Reply to comment]

Waaa... Sngnya nak buat planing budget mcm ni...

Aku Penghibur berkata... [Reply to comment]

wahhh.. sangat bagus aplikasi nie noleh disiplinkan diri..thanks share ben

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Menarik nih! First time tahu..

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

patutlahh rasa macam nak download....memang best rupanya....terima kasih inform

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

Lagi pantas ni pakai apps bank rakyat

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

Lagi pantas ni pakai apps bank rakyat

merahussain berkata... [Reply to comment]

Aplikasi paling bagus untuk memudahkn semua org n bank lain ptt follow ☝

isabella idura berkata... [Reply to comment]

Terbaik!! nak download juga la

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI