Aplikasi pengurusan kewangan ‘TouchStyle’ dari Bank Rakyat !

 

Baru-baru ini  Bank Rakyat telah melancarkan aplikasi yang menarik  dikenali  dengan “TouchStyle“. Ia direka khas untuk mendidik pengguna mengenai cara pengurusan kewangan yang betul terutamanya dalam kalangan golongan muda seperti aku.. hehee..

Aplikasi ini boleh dimuat turun dari Play Store dan App Store untuk sistem operasi iOS dan Android secara percuma.

image image

image image

Aplikasi yang pertama di Malaysia ini adalah yang dibangunkan berdasarkan prinsip Syariah yang juga amat mesra pengguna. Jadi , tunggu apa lagi , kan ? Aku dah pun download..

imageimage

Kalau nak tahu update terkini daripada Bank Rakyat, boleh pergi ke website bank di www.bankrakyat.com.my, FB dan Twitter Bank Rakyat @mybankrakyat. Dan sebarang pertanyaan, boleh hubungi talian Bank Rakyat di 1300 80 5454

Semoga aplikasi ini dapat membantu kita menguruskan kewangan dengan lebih cemerlang !

21 ulasan:

  1. Tq for sharing Ben,kebetulan akak ada akaun Bank Rakyat :)

    BalasPadam
  2. boleh disiplin sikit simpan duit.hehe

    BalasPadam
  3. Wahh....bagus untuk pengguna. Terima kasih abg ben utk perkongsian ni..

    BalasPadam
  4. Dah boleh dah nak budget duit.....

    BalasPadam
  5. Wahh.... Bagus ni. TQ Abg Ben sharing info.
    Tahniah Bank Rakyat semakin maju.

    BalasPadam
  6. Uihhh...menarik ni..boleh buat anggaran sehari berapa banyak kita belanja...

    BalasPadam
  7. semua di hujung jari sekarang.. bagus!
    makin canggih dan memudahkan urusan..

    BalasPadam
  8. Bagus ni, boleh guna utk monitor perbelanjaan harian. Nak download gak lah

    BalasPadam
  9. Beben ini untuk orang yang ade akaun Bank Rakyat je ke semua orang boleh guna?
    Bagus ni applikasi ni.... Tapi kene disiplin la kan....
    Nak2 si pemboros cam kite ni.. =D

    BalasPadam
  10. Bank lain pun perlu apply gak ni.. sayangnya, tak guna bank rakyat..

    BalasPadam
  11. Waaa... Sngnya nak buat planing budget mcm ni...

    BalasPadam
  12. wahhh.. sangat bagus aplikasi nie noleh disiplinkan diri..thanks share ben

    BalasPadam
  13. Menarik nih! First time tahu..

    BalasPadam
  14. patutlahh rasa macam nak download....memang best rupanya....terima kasih inform

    BalasPadam
  15. Lagi pantas ni pakai apps bank rakyat

    BalasPadam
  16. Lagi pantas ni pakai apps bank rakyat

    BalasPadam
  17. Aplikasi paling bagus untuk memudahkn semua org n bank lain ptt follow ☝

    BalasPadam
  18. Terbaik!! nak download juga la

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI