Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 6 Ogos 2015

Berjaya selfie dengan pelakon ‘Ada Apa Dengan Cinta ‘

 

Alkihsahnya… Ada rakan di Facebook tinggalkan komen di status aku. Dan aku punya reaksi bila membacanya..

Sapa yang paling kacak dalam bas rombongan yang aku naik ni selain aku ???? Macam takde jerrr.. “

 

image

Bila aku tengok instagram dia, aku tak nampak pun muka ‘ Rangga ‘ ni ? Tapi bila terpandang satu gambar ni.. lantas membuatkan aku terus mengoggle rupa si Nicholas Saputra… aka Rangga.

Dan… dan… Peluang keemasan begini jangan dilepaskan ! Peluang untuk kasi kengkawan cemburui akuuu… hahaha .. Walhal , bukan nak sangat pon memandangkan dia sendiri pun tak berapa nak ramah.. Dok buat hal ngan kengkawan dia sendiri jer.. Berbeza dengan media dari Indonesia yang rajin nak berbual.. Tapi aku tak salahkan dia.. Dia ada alasan tersendiri.. Artis terkenal la katakan..

 

image

Makan malam.. semeja gituuuu haaa.. Selain dia , ada sorang lagi pelakon Indonesia di situ tapi tak la terkenal sangat.. Tapi peramah gak.. hehehe..

image

Ok la kan ? Ada gak kenangan dari sana …

9 komen :

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

wah..bestnyer...tapi kurang minat dia..mungkin dia kekok kot nak berbual dgn bahasa kita kan..

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

wawawa. rangga..lama tak dengar nama ni. Dulu waktu citer ada apa dengan cinta, famous jugala si rangga dengan dian. Hehehehe

Allene typicalmommy berkata... [Reply to comment]

fuyoooo

safurara berkata... [Reply to comment]

jeles to da max, tp sombong eh.ok xpelah.popular kannnn.

Nasz berkata... [Reply to comment]

wow... rangga. suka movie ada apa dengan cinta tu. movie lama. sebelum saya kahwin masa tu memang hot movie tu. Best la bro dapat selfie dengan dia. hehehe. Tapi bro jangan risau, saya tak jeles pun. Hehehe.

Jemput ke blog saya : http://www.nasznadzeri.com

Cik Mun berkata... [Reply to comment]

ranggaaaaaa..hehehe

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

Siapa Rangga ? haha

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Amboii..rupa rupanya..amboi..ha mula mula terbergambar..siapa tahukan...kan..kan...lepas ni abg ben jadi pelakon..ke pengacara..

aeinna Musa berkata... [Reply to comment]

bestnye..tahniah2

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI