Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 7 Ogos 2015

Best ke Samsung Galaxy S6 ???

 

Beberapa kali muka aku terpamer cuak ! Tercari cari di mana aku letakkan S6 aku ! Gulppp.. Ah , sudahhh ! Cari dalam porch bag aku , tak jumpa.. Dalam poket seluar ? Hurmm.. Ada la pulak ! Apasal aku tak terasa ‘kehadirannya’ !

Secara jujur aku bagitau korang.. kenipisan Samsung Galaxy S6 ni memang membuatkan aku rasa selesa. Nak pegang pon mudah… Letak dalam poket seluar pon tak rasa sempit ! Sizenya memang dah ok ! Berbanding sekarang ramai gemar pakai bersize besar , aku rasa telefon pintar tak perlu la sampai tahap jadi tablet ! Letak dalam poket seluar.. selesa !

DSC09969DSC09975DSC09970DSC09973

Kualiti low light ? Huhuhuh… Superb ! Dan buat mereka yang suka buat review makanan.. Cer tengok hasilnya.. Ni baru amatur amik ni !

imageimageimageimage

Bayangkan.. ni tanpa pencahayaan yang cukup ! Hurmm.. Kalau cukup camana hasilnya ? Hehehe..

Nak kena test review guna Sony Xperia Z3 Plus lak !

11 komen :

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

dah masuk generasi ke-6 dh galaxy,
secara logik mesti makin best,
makin upgrade dari generasi yang lama.
makin nipis makin smart design.
opkos ler best.

Ajim berkata... [Reply to comment]

tak pernah pakai siri galaxy s ni. yg samsung biasa2 je. samsung okay je cuma selalu lag. tapi dengar cerita s6 dah takde masalah tu sebab dia xbuat external memory slot dah kan? jom bca entri terbaru

Amalina Hussain berkata... [Reply to comment]

menariknya gambar dari s6..!

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

perghhhh, tangkap leleh tgk makanan...

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

real giler gambar dia...

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Superb la abang ben..best pic.yang penting maggi telur ikan tak mis..ngehngehngeh..

shah berkata... [Reply to comment]

ramai yang memperkatakan ke slim man s6 ni.... review camera tu, superb!

qaseh dalia berkata... [Reply to comment]

ok la puji la sikit , gambar cantik tapi iphone best lagi abg ben .. :p

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Memang best la gambar S6 nie yer, jelas... bila la nak beli???

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

best. adik min ada pakai. gambar superb. tak payah dah downlod apa2 apps beauty camera dah

Ezwan Amrin berkata... [Reply to comment]

dah lama x tukar fon, hfon skrg ni dah selalu buat hal... samsung s6 ni boleh jd pilihan kalau plan nk tukar...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI