Best ke Samsung Galaxy S6 ???

 

Beberapa kali muka aku terpamer cuak ! Tercari cari di mana aku letakkan S6 aku ! Gulppp.. Ah , sudahhh ! Cari dalam porch bag aku , tak jumpa.. Dalam poket seluar ? Hurmm.. Ada la pulak ! Apasal aku tak terasa ‘kehadirannya’ !

Secara jujur aku bagitau korang.. kenipisan Samsung Galaxy S6 ni memang membuatkan aku rasa selesa. Nak pegang pon mudah… Letak dalam poket seluar pon tak rasa sempit ! Sizenya memang dah ok ! Berbanding sekarang ramai gemar pakai bersize besar , aku rasa telefon pintar tak perlu la sampai tahap jadi tablet ! Letak dalam poket seluar.. selesa !

DSC09969DSC09975DSC09970DSC09973

Kualiti low light ? Huhuhuh… Superb ! Dan buat mereka yang suka buat review makanan.. Cer tengok hasilnya.. Ni baru amatur amik ni !

imageimageimageimage

Bayangkan.. ni tanpa pencahayaan yang cukup ! Hurmm.. Kalau cukup camana hasilnya ? Hehehe..

Nak kena test review guna Sony Xperia Z3 Plus lak !

11 ulasan:

  1. dah masuk generasi ke-6 dh galaxy,
    secara logik mesti makin best,
    makin upgrade dari generasi yang lama.
    makin nipis makin smart design.
    opkos ler best.

    BalasPadam
  2. tak pernah pakai siri galaxy s ni. yg samsung biasa2 je. samsung okay je cuma selalu lag. tapi dengar cerita s6 dah takde masalah tu sebab dia xbuat external memory slot dah kan? jom bca entri terbaru

    BalasPadam
  3. perghhhh, tangkap leleh tgk makanan...

    BalasPadam
  4. Superb la abang ben..best pic.yang penting maggi telur ikan tak mis..ngehngehngeh..

    BalasPadam
  5. ramai yang memperkatakan ke slim man s6 ni.... review camera tu, superb!

    BalasPadam
  6. ok la puji la sikit , gambar cantik tapi iphone best lagi abg ben .. :p

    BalasPadam
  7. Memang best la gambar S6 nie yer, jelas... bila la nak beli???

    BalasPadam
  8. best. adik min ada pakai. gambar superb. tak payah dah downlod apa2 apps beauty camera dah

    BalasPadam
  9. dah lama x tukar fon, hfon skrg ni dah selalu buat hal... samsung s6 ni boleh jd pilihan kalau plan nk tukar...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI