Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 17 Ogos 2015

Bila beli telefon pintar..

 

Sila pastikan letak tempered glass walaupun dah guna gorilla glass ! Heheheh.. Kalau retak , mahal woo nak ganti ! Baik beli baru jer.. Hehehee…

Aku punya Sony dan OppO , dua dua dah ternoda ! Tapi aku cool jer.. Bukan kali pertama berlaku.. Banyak kali dah.. Aku tau tempered glass akan menghalang dari skrin asal rosak… InshaAllah..

Seperkara lagi.. Kalau nak beli , kena gi kedai aksesori.. jangan beli kat kedai handphone.. mahal wooo ! Markup tak hengat punya ! Kena rajin survey skit.. kalau tak rugi berpuluh ringgit..

DSC00326DSC00320

Jangan sayangkan harta dunia.. Kalau sayangkan sangat , nanti diuji.. haaa.. Masa tu teriak tak hengat punya !

4 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

sayangilah lebih harta dunia yang manfaatnya bawa ke akhirat...hehehe..

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

good sharing ni

Maisarah Humaira berkata... [Reply to comment]

bila berkasih, mestilah ada ujiannya..hehe

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

Ye ni abg ben. Min kena dah T.T tukar screen je jena rm600. Sedihnyaa duit melayang. Lg2 zaman ringgit jatuh ni

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI