Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 21 Ogos 2015

Bila ketiak aku berbau tengit !

 

Abang.. tutup skit ketiak tuuu.. Pening kepala ! “ Tegur wife aku sambil ketawa.. Huhhh… Perli sungguh! Tapi tak dinafikan sejak dua menjak ni , ketiak aku jadi berbau. Aku rasa sebab travel ni.. Puncanya.. berjam jam dalam kapal terbang ! Hurmmm..

Teringat masa kat Korea hari tu.. Bila sampai je hotel , aku dan rakan tak sabar nak mandi. Memasing angkat ketiak dan bau.. Perghhh ! Nak pengsan rasanya.. Apakah lepas mandi akan hilang ? Aku tak rasa pon gitu ! Aku perlu buat sesuatu..

Dalam kepala aku , aku dah tau apa aku nak bila balik Malaysia nanti ! Aku perlu dapatkan CELEBRITYLASS ! Aku pernah guna dulu dan ianya memang berkesan. Tapi bila dah berkesan , aku pulak tak amalkan penggunaannya.. ehehe.. Kan dah kembali berbau !

image

image

Deodrant biasa , hanya mampu tahan beberapa jam je.. Berbanding dengan Celebritylass ni, aku rasa lebih 24 jam dan bila dah amalkan , InshaAllah bole berhari hari tak payah pakai deodrant dah !

Pas ni , InshaAllah aku nak ke Singapura dan Krabi lak , tugas blog.. Dan aku tak perlu risau dah ! Kenapa ?

image

Sebab aku ada dah !

image

Dan secara kebetulan , wife lak mengadu ketiak dia ada sedikit berbau selepas pakai satu jenama deodrant ni. Katanya dulu takde pun bau tapi selepas pakai deodrant tu , ada dah ! Huhh.. Tak pe , stok aku ada banyak . Leh kongsi kongsi.. InshaAllah ok nanti..

Camana nak dapatkan ? Boleh Whatsapp terus ke 012 302  4827 ( Marlia ) . Atau boleh ke Instagramnya , Cl_Odourless_3sec dan juga Facebooknya , Marlia Lia ..

Aku dah.. korang bila lagi ? Tunggu kena komplen ? Hahahahah.. Segan uuuu .. Auwww… Nasib baik zaman LRT atau bas mini dah berlalu.. Kalau tak segan nak angkat ketiak.. Tapi bila dah ada Celebritylass  , tak perlu segan lagi !

13 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

great

Cik Aann berkata... [Reply to comment]

teringin jugak sebenarnya nak try deodorant ni..

Lovely Friday Charity!! Fill Up The Form & You will Receive a GIFT!

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

Fida dulu pun pernah ketiak berbau..yer la.balik kerja kadang2 mlm da..dulu la...pastu tak mandi..tiduq dgn baju kerja lagi...pas tu kena tegur..tersu mama bagi limau nipis...toyoh dekat ketiak..terus hilang bau.sekarang ni..dah tak buat perangai mcm tu dah

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Sesuai untuk lelaki dengan wanita ye abang ben..jimat nih..

ziana eunos berkata... [Reply to comment]

mcm ni rupanya CL ni
slalu tengok kt ig xjelas sgt botol dia ^_^

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

kecil je botol dia....mm....orang lain mesti konfius ni nanti...mm...good idea...tq ben

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

kecil je botol dia....mm....orang lain mesti konfius ni nanti...mm...good idea...tq ben

Belang Tarung berkata... [Reply to comment]

janji tak belengaih

izzeyda berkata... [Reply to comment]

comel jer botol dia.. ok laa kalau ianya tahan lama kan..

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

menarik...

husna zahidi berkata... [Reply to comment]

kdg sesetgh org tak angkat tgn pon, cuma dduk sebelah je dah bleh bau.. malu nya kalau gitu..

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

berani isteri u tegur. hahah

Nur Fannun berkata... [Reply to comment]

klu tak berbau masa mandi selalu@ la gosok ketiak tu dgn blkng tgn...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI