Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 14 Ogos 2015

Bila Qhaliff minta nasi !

 

“ Daddy , nak nasi.. “

Aku suapkan dia nasi lemak.. Dan dia mula makan dan mengungah. Lega sungguh hati aku. Kemudian dia mintak lagi dan lagi !

Alhamdulillah.

Akhirnya setelah seminggu tak nak makan sangat gara gara sakit tonsil dia. Dan demam dia pun dah kebah. Takde dah mengigil menjelang subuh. Kalau tak , memang kena bangun dalam kul 4 pagi untuk mandikan serta bagi ubat kat Qhalifff..

image

Hampir habis gak la dia makan.. Kalau tak diselang selikan dengan bermain. abis sebungkus ni.. Hurmm… Ok la kan dari tak makan langsung..

Dan nasi lemak untuk aku.. hehehe ..

image

Nasi lemak sotong kauuuu ! Adehhhh.. Bila laaa nak start g gym balik ni ! Hurmm…

8 komen :

Izzati Suhaide berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..Qhaliff dh beransur sihat..ermm...nmpk sedap nasi lemak tu..hehe

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah, kesihatan Qhalif dah pulih..")

semoga sentiasa sihat2 sokmo ye ben & family..")

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

nmpk sedap

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah lega aunty PC dengar qhaliff dah sihat..dah ada selera makan..yehhh..

Nasz berkata... [Reply to comment]

sedapnya. makan je. nanti-nantilah pergi gym tu. hehehe.

Jemput ke blog saya.

www.nasznadzeri.com

~ Ain Dania ~ berkata... [Reply to comment]

kat mane abg ben beli nasi lemak ni...? sbb mcm nasi lemak kat pekan sg.pelek, sepang...tp dah lame lah sy mkn..time tu sy skolah lagi...skang pon sy tak dok situ dah..dah pindah..tp skali pandang nasi lemak ni teringat sy kat nasi lemak broder yg penah sy beli dulu...mmg sedap teramat...rasenye skang die dh xmeniaga kat situ..sbb lame dah zaman sy skolah menengah lg..haha..ntah2 org yg same jual ni..hehe..

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah...sihat sudah qhaliff...semoga terus ceria

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.... Qhaliff dah makin sihat dan ada selera makan.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI