Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 4 Ogos 2015

Daddy mengigau !

 

“ Qhaalifff.. Turun… Jangan panjat aircond tu ! “.

Abang Nara , teman sebilik aku di Seoul , Korea menceritakan kembali detik detik cemas aku mengingau malam tadi ! Hahahahha.. Rindu kat Qhaliff la tuuuu ..

Apakah aku saja merindui kedua dua buah hati aku tu ? Hurmm.. Mereka ?? Nasib baik mak diorang ada tapi sekejap je la.. Bila gi kerja , haaaa… camana ?

Best part , pagi tadi.. Bila wife nak keluar gi kerja.. Kedua dua dah standby depan pintu ! Qhaliff dah siap pegang kaki nak ikut.. Tak pernah pernah sampai tahap gitu ! Huhuhuh..

image

Nakk tak nak.. kena cekalkan hati dan keringkan hati.. sekering keringnya ! Mak diorang gi gak kerja.. Hurmm.. tak pe la.. esok cuti sehari ! Huhuh.. Malam daddy balik !

Untuk redakan ketegangan… wife yang berat hati gi kerja tu pon berjanji nak bawak diorang keluar petang nanti.. lepas abis kerja ! Tapi bila sampai rumah..

imageimage

Lena dua dua. Hurm.. tak pe la.. Khamis nanti , kita bertiga duduk rumah ehhh.. Aircond kat rumah dah ok dah ! Huhuhuh…

6 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hari hari dengan qhaliff dan zahra..sekali sekala berjauhan mesti rindu semacam..

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

rindu sampai mengigau tu...hehe...tak lama lagi balik Malaysia da...relaks2...hehe

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Siapa yang jaga time ibu pergi kerja

Ainul Mustafa berkata... [Reply to comment]

bila dh sentiasa dgn anak anak bila berjauhan walaupun sekejap rasa rindu sgt.
bertabah la ye en ben :)

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

aa..btol tu..ada maid?

Farhain Azmi berkata... [Reply to comment]

tertanya juga sapa yg jaga qhaliff dgn zara time ibu prgi keja ?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI