Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 26 Ogos 2015

FOREAM X1 untuk rakam aktiviti anda !

 

image

Terbaru.. Tak perlu pegang ! Letak je di kepala dan biarkan.. Hehehe.. Selesai masalah kelenguhan tangan.. hehehehe… Menarik kan ?

Foream X1 , yang dibuat di negara China adalah antara kamera yang mampu milik di pasaran. Perbezaannya dengan jenama yang lain ialah.. Seperti di dalam gambar ! Hehehehe.. Cool kan ?

image

image

Ada dua cara nak amik gambar. Satu , tekan terus di button dan satu lagi dengan sambungkan ke telefon pintar. Guna aplikasi Android atau iOS , download Foream Connect. Selesai masalah !

imageimage

Berharga RM499 , Foream X1 ni memang menarik rekabentuknya. Aku sendiri teruja memandangnya buat kali pertama ! Tak sabar nak cuba guna.. huhu ..

imageimage image

Beresolusi 1080 pixels. Kamera , 8 MP. Format kamera , MP4 dan mampu mengambil gambar 30FPS. Manakala microfonnya terbina dalam. Memori , guna MicroSD. Dan beratnya 97 gram.

image image

Selesa ! Tak sakit pon dahi bila memakainya..

image

Aku dah test amik video malam.Low light dia leh tahan bagus ! Masih mampu menangkap gambar objek di malam hari !

Ada kawan tanya camana nak beli ? Ada dua cara .. beli terus ke laman web mereka iaitu www.foream.com.my atau boleh hubungi terus ;

Dream Distribution And Marketing ,

83B , Jalan Kenari 20,  Bandar Baru Puchong ,

47100 , Puchong , Selangor .

Atau boleh je telefon terus ke 03-80707767.

 

Kamera ni sangat sesuai digunakan untuk travel ! Detik detik menarik akan dirakamkan. . Jangan biarkan kenangan berlalu pergi !

10 komen :

aeinna Musa berkata... [Reply to comment]

owh camera rupanya..ada ternampak di fb a.ben malam...

dah macam robot tu..hihi

Chubby Hanna berkata... [Reply to comment]

terbaik! masuk wishlist!

Nor Marshaliza Shaidan berkata... [Reply to comment]

Menarikk



Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Mmmm.... Rasa macam nak beli lah. :-)Layak ke?

Liyana berkata... [Reply to comment]

menarik. tp cam kepelikan pulak letak akt kepala gitu agaga

HaFizaH aYu berkata... [Reply to comment]

wow menarik ni abg ben..harga blh tahan sbb xmampu nak bli gopro..video dia ok x?

shah berkata... [Reply to comment]

betulla menarik... ada je idea depa ni kan... lepas ni sangkut kat hidung pulak

ubai ismail berkata... [Reply to comment]

lepas ni go pro tak laku dah la.. macam ni lebih mudah.. hehe

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

mcm cekak kan...Kalau naik flying fox ke...untungla..boleh tangkap gambar kita

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

tgk ben guna masa famly day hari tu, best & senang je kan

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI