FOREAM X1 untuk rakam aktiviti anda !

 

image

Terbaru.. Tak perlu pegang ! Letak je di kepala dan biarkan.. Hehehe.. Selesai masalah kelenguhan tangan.. hehehehe… Menarik kan ?

Foream X1 , yang dibuat di negara China adalah antara kamera yang mampu milik di pasaran. Perbezaannya dengan jenama yang lain ialah.. Seperti di dalam gambar ! Hehehehe.. Cool kan ?

image

image

Ada dua cara nak amik gambar. Satu , tekan terus di button dan satu lagi dengan sambungkan ke telefon pintar. Guna aplikasi Android atau iOS , download Foream Connect. Selesai masalah !

imageimage

Berharga RM499 , Foream X1 ni memang menarik rekabentuknya. Aku sendiri teruja memandangnya buat kali pertama ! Tak sabar nak cuba guna.. huhu ..

imageimage image

Beresolusi 1080 pixels. Kamera , 8 MP. Format kamera , MP4 dan mampu mengambil gambar 30FPS. Manakala microfonnya terbina dalam. Memori , guna MicroSD. Dan beratnya 97 gram.

image image

Selesa ! Tak sakit pon dahi bila memakainya..

image

Aku dah test amik video malam.Low light dia leh tahan bagus ! Masih mampu menangkap gambar objek di malam hari !

Ada kawan tanya camana nak beli ? Ada dua cara .. beli terus ke laman web mereka iaitu www.foream.com.my atau boleh hubungi terus ;

Dream Distribution And Marketing ,

83B , Jalan Kenari 20,  Bandar Baru Puchong ,

47100 , Puchong , Selangor .

Atau boleh je telefon terus ke 03-80707767.

 

Kamera ni sangat sesuai digunakan untuk travel ! Detik detik menarik akan dirakamkan. . Jangan biarkan kenangan berlalu pergi !

10 ulasan:

  1. owh camera rupanya..ada ternampak di fb a.ben malam...

    dah macam robot tu..hihi

    BalasPadam
  2. Mmmm.... Rasa macam nak beli lah. :-)Layak ke?

    BalasPadam
  3. menarik. tp cam kepelikan pulak letak akt kepala gitu agaga

    BalasPadam
  4. wow menarik ni abg ben..harga blh tahan sbb xmampu nak bli gopro..video dia ok x?

    BalasPadam
  5. betulla menarik... ada je idea depa ni kan... lepas ni sangkut kat hidung pulak

    BalasPadam
  6. lepas ni go pro tak laku dah la.. macam ni lebih mudah.. hehe

    BalasPadam
  7. mcm cekak kan...Kalau naik flying fox ke...untungla..boleh tangkap gambar kita

    BalasPadam
  8. tgk ben guna masa famly day hari tu, best & senang je kan

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009