Halal Bento di Grand BlueWave Hotel Shah Alam

Disediakan oleh Grand Bluewave Hotel Shah Alam. Harga dari RM42++ hingga  RM65++ ..tak termasuk GST dan charge lain , rasanya.. hehehe ..

Sedap ? Aku dah rasa semalam.. Try makan Salmon Teriyaki.. dan menyelerakan sangat !

image

Yang ni harganya RM62+ . Terasa kesegaran ikan salmon. Selain tu ada pelbagai lagi jenis Bento. Samada  nak Exective Bento atau Disposable Bento.

imageimageimageimageimageimageimage

Teringin nak makan ? Sila ke Agehan Japanese Restaurant’s di Level 1A  dan dibuka antara 11.30 pagi hingga 2.30 petang. Kemudian dibuka semula pada jam 6.30 petang hingga 10.30 malam , untuk makan malam.

Tak sempat nak pergi hotel tapi teringin nak makan ? Jangan risau.. Ada special delivery gituuu !

image

Untuk pertanyaan dan order , sila telefon  03-5511 8811 ext 2723 , 2724 dan 2725 atau ke Facebook mereka , Grand BlueWave.

Penghantaran sekitar Shah Alam .. Jika luar Shah Alam seperti Petaling Jaya , Subang Jaya dan Klang , ada bayaran tambahan.

Promosi ni berakhir pada  30hb November 2015. Wah , besday aku tuuu ! Jangan lupa bagi hadiah ! Hehehhe…

10 ulasan:

  1. mak aihh, blh tahan harga..")

    BalasPadam
  2. bento!!! siap ada delivery tu..aishhh..menggoda nih, menggoda!

    BalasPadam
  3. Fuhhh tiup kuku...mahai juga ye...hmmmm

    BalasPadam
  4. nampak sedap, xpernah lg cuba bento ni

    BalasPadam
  5. fuih, ala carte ke buffet... pengsan juga harga ala carte

    BalasPadam
  6. woww memang menyelerakan.. tq for the info ;)

    BalasPadam
  7. sedap ni...setahun sekali boleh la nak makan mewah gini...lagipun jauh gak nak p sesaje kan

    BalasPadam
  8. Sekqli sekala boleh tu..tu pin mcm x teegamak je sbb terlaluuu mahal bagi rakyat sederhana sepertiku..hihi.

    Btw, Happy birthday in advance a.ben;)

    BalasPadam
  9. Wow!
    Menarik sgt ni :-)
    Cute...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI