Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 14 Ogos 2015

Jom ke Kuala Lumpur Orchid and Bonsai 2015

 

Tak tau mana nak pergi hujung minggu ni ? Aku ada cadangan.. Sila ke Tasik Perdana , Kuala Lumpur ! Pasti akan mengujakan anda.. Kalau nak pergi , pergi awal pagi dan bawak payung.. hehe.. takut panas terik lak.. sian anak anak.. atau kekasih hati.. heee.

Aku dah gi ngan Qhaliff kelmarin dengan Porche gituuu.. hehehe .. Dan siap belikan buah tangan untuk ayah aku.. tongkat kayu apa tahhh.. Diorang tengah buat jualan murah tu.. kasi abis stok !

Kat sana nanti ada pertandingan pokok bonsai dan pameran orkid.. Jangan lupa bawak kodak banyak banyak yer ! Seronok bergambar kat sini !

Oh lupa lak.. Apa program kat sana ? Ada Orchid Garden Talk , Bonsai Garden Talk , Batik Drawing Competition dan sebelah malam ada konsert dan macam macam lagi ..

imageimageimage imageimageimageimageimage imageimageimageimage imageimage

Hehehe.. aku yang ni.. Ramai ingat ni pokok besar walhal bonsai jer..

imageimageimageimage

Banyak lagi tempat aku tak gi sebab Qhaliff dah penat.. Terpaksa balik ikut jadual.. Porche aku tunggu dah ! Hehehehe..

Masuk adalah percuma. Maklumat lanjut , sila ke www.klorchidbonsaishow.com .

6 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Gara gara teknik ambil pic...terpedaya ye...hehe...thumbsup la abang ben..

Farhana Jafri berkata... [Reply to comment]

puas cuci mata tengok gambar2 dekat ig abang ben. Nak pergi tak dapat sebab ada jamuan raya. hihi

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Dekat dengan parlimen ni sgt2...nak terjah kalau free...lawa sgt2

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Cantiknya ^-^

HASRUL HASSAN berkata... [Reply to comment]

Ishh .. kalau dekat ngan tempat aku ni, memang dah pegi dah. Memang minat orkid dan bonzai ... lagi2 wife aku walaupun rumah tak ada tanam sepokok pun orkid...

aeinna Musa berkata... [Reply to comment]

Cantek2nye munge;)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI