Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 24 Ogos 2015

Kelab Blogger Ben Ashaari buktikan !

 

Kolobrasi antara pihak Zoo Negara dan Kelab Blogger Ben Ashaari semalam di Zoo Negara telah berjaya membuka mata banyak pihak terutama mereka yang memandang rendah keupayaan kelab yang ditubuhkan aku ni ..

Dan sejarah ini telah disimpan dalam BERNAMA..

image

Sayangnya aku sekeluarga tidak menjadi sebahagian dari sejarah ni namun aku berbangga rakan rakan lain telah menunjukkan komitmen dan kesungguhan yang tinggi.

Tak de rezeki.. Tahniah buat rakan rakan Kelab Blogger Ben Ashaari dan juga pada Farah Wahida serta Yanty yang banyak membantu menjayakan projek ini..

Akhirnya terbukti dan akan ada banyak lagi…

20 komen :

ubai ismail berkata... [Reply to comment]

hrp next time dpt join jugakk.. :)

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Tahniah KBBA dan Ben.. Kalau la dekat, mesti aku pun join..

Faziera193 berkata... [Reply to comment]

wuuuu....tengkiu KBBA!! tengkiu aben..tengkiu kak farah dan yanty..tengkiu tengkiu tengkiu! (^_____^)

btw, cepat sembuh ye qhaliff dan zahra..

oshin berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben n the geng...keep it up!!!

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah syukur..tahniah kepada semua warga KBBA..

gulew kapas berkata... [Reply to comment]

tahniah kbba

Diana Din berkata... [Reply to comment]

tahniah bro!

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Alhamdulilah!!!
Tahniah KBBA, seronok join event semalam, tak terperi hebatnya!

AyueJean AJ berkata... [Reply to comment]

Bangga dapat jadi salah seorang dari KBBA

Sohoque berkata... [Reply to comment]

Tahniah kbba...!!

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Tahniah KBBA..!!
Berbangga Nina berada dalam keluarga KBBA.
Alhamdulillah ~

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

Well Done.

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

proud! Tahniah KBBA..Terima kasih untuk Abg Ben, kak Farah yang bertungkus lumus jayakan program ni.. Terima kasih jugak bagi peluang kami join & terharu terpilih dapat sertai event ni... semoga KBBA terus success dan dapat buka mata yang lain.. Bukan Sekadar Blogger

Nooraini Ali. berkata... [Reply to comment]

tahniah semua yang terlibat

Isma Addi Jumbri berkata... [Reply to comment]

Menarik dan Tertarik! Tahniah buat penganjur! Jemput juga singgah di http://travelogisma.blogspot.jp/

mas saari berkata... [Reply to comment]

yeayyy tq aben..
tahniah kbba atas kejayaan ini..

PinKy MoMMa berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah..apa yg boleh dibanggakan walaupun semalam KKBA pergi dalam jumlah yang besarrrrr tapi tak de adengan berebut, tak sabar, merungut..semua sangat displin dan memberikan komitmen yang tinggi

terutama yang bawa anak anak kecik..semuanya under control dan tenang..yang best pagar belum buka tapi dah penuh KBBA di parking lot zoo pagi semalam..

tahniahhhhh KBBA semua!

Ema Johari berkata... [Reply to comment]

Tahniah untuk team KBBA dan bro ben. seronok tengok kemeriahan mereka yang dikongsikan di facebook.

Hope dapat peluang seperti ini juga.

ke Zoo Negara juga hari Khamis nanti..join lawatan tadika anak..

shah berkata... [Reply to comment]

tahniah tahniah..... tapi pengasas tak ada ni tak meriah la

Fazrol Amer berkata... [Reply to comment]

Tahniah kbba.. Kipidap...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI