Kelab Blogger Ben Ashaari buktikan !

 

Kolobrasi antara pihak Zoo Negara dan Kelab Blogger Ben Ashaari semalam di Zoo Negara telah berjaya membuka mata banyak pihak terutama mereka yang memandang rendah keupayaan kelab yang ditubuhkan aku ni ..

Dan sejarah ini telah disimpan dalam BERNAMA..

image

Sayangnya aku sekeluarga tidak menjadi sebahagian dari sejarah ni namun aku berbangga rakan rakan lain telah menunjukkan komitmen dan kesungguhan yang tinggi.

Tak de rezeki.. Tahniah buat rakan rakan Kelab Blogger Ben Ashaari dan juga pada Farah Wahida serta Yanty yang banyak membantu menjayakan projek ini..

Akhirnya terbukti dan akan ada banyak lagi…

20 ulasan:

  1. hrp next time dpt join jugakk.. :)

    BalasPadam
  2. Tahniah KBBA dan Ben.. Kalau la dekat, mesti aku pun join..

    BalasPadam
  3. wuuuu....tengkiu KBBA!! tengkiu aben..tengkiu kak farah dan yanty..tengkiu tengkiu tengkiu! (^_____^)

    btw, cepat sembuh ye qhaliff dan zahra..

    BalasPadam
  4. tahniah abg ben n the geng...keep it up!!!

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah syukur..tahniah kepada semua warga KBBA..

    BalasPadam
  6. Alhamdulilah!!!
    Tahniah KBBA, seronok join event semalam, tak terperi hebatnya!

    BalasPadam
  7. Bangga dapat jadi salah seorang dari KBBA

    BalasPadam
  8. Tahniah KBBA..!!
    Berbangga Nina berada dalam keluarga KBBA.
    Alhamdulillah ~

    BalasPadam
  9. proud! Tahniah KBBA..Terima kasih untuk Abg Ben, kak Farah yang bertungkus lumus jayakan program ni.. Terima kasih jugak bagi peluang kami join & terharu terpilih dapat sertai event ni... semoga KBBA terus success dan dapat buka mata yang lain.. Bukan Sekadar Blogger

    BalasPadam
  10. Menarik dan Tertarik! Tahniah buat penganjur! Jemput juga singgah di http://travelogisma.blogspot.jp/

    BalasPadam
  11. yeayyy tq aben..
    tahniah kbba atas kejayaan ini..

    BalasPadam
  12. alhamdulillah..apa yg boleh dibanggakan walaupun semalam KKBA pergi dalam jumlah yang besarrrrr tapi tak de adengan berebut, tak sabar, merungut..semua sangat displin dan memberikan komitmen yang tinggi

    terutama yang bawa anak anak kecik..semuanya under control dan tenang..yang best pagar belum buka tapi dah penuh KBBA di parking lot zoo pagi semalam..

    tahniahhhhh KBBA semua!

    BalasPadam
  13. Tahniah untuk team KBBA dan bro ben. seronok tengok kemeriahan mereka yang dikongsikan di facebook.

    Hope dapat peluang seperti ini juga.

    ke Zoo Negara juga hari Khamis nanti..join lawatan tadika anak..

    BalasPadam
  14. tahniah tahniah..... tapi pengasas tak ada ni tak meriah la

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI