Mudahnya bila guna jam..

 

Ahaa.. jam canggih begini patut dimiliki terutama mereka yang gemarkan travel ! Bila keluar negara pastinya akan tertanya waktu di sana berapa.. waktu di sini berapa ? Haaa.. kan kan ?

Nasib baik laa aku dah teroka jam aku sewaktu beli dulu.. Maka , bila ketua rombongan kata ikut waktu ‘sana’ hanya dengan menekan butang saja , jarum jam terus bertukar ke waktu tempatan..

image image

Selain dari tu , ada suhu .. altitude dan kompas ! Haaa ! Amacam ? Ok , leh sambung tidur.. hahaha ..

image

6 ulasan:

  1. lambat baca posting ni, kalau tak boleh juga belikan untuk anak hari tu. anyway menarik jam tu

    BalasPadam
  2. ugh...
    canggih maanggih upanyer jam nie..
    patut ler harga semacam.

    BalasPadam
  3. ni casio jenis ape eh abg ben? water resistant dia sampai berapa dalam? tetiba rasa berminat. hehehe jom baca entri terbaru

    BalasPadam
  4. Betul..kalau boleh beli yang universal..boleh dimanfaatkan dimana mana..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI