Pasti terliur !

 

Aku post gambar biasa jer ni .. Sekadar sambal petai ikan bilis ! Dan.. dan..

image

Tak sangka la pulak ramai terliur ! Tak pasal pasal ada yang kena cari petai dan ikan bilis esok. Yer , aku tak nafikan.. memang sedap makan sambal petai ikan bilis ni terutama panas panas ! Tu belum lagi dibuat maggie ! Perghhhhh.. nangisss ! Nasib baik aku diarahkan berpantang makan maggie dah.. huhu ..

Masakan simple ni mampu membuatkan mereka yang biasa dengan masakan tradisional , melelehkan air liur.. huhuhu.. Maaf la yer !

Kalau ada kari ikan , perghhhh… Nasib baik mak aku buat kari ikan sekali semalam. Aku tambah 3 kali makan.. huhuh…

9 ulasan:

  1. Memang sedap ni. Pekena dengan nasi panas mau tambah. Jemput singgah blog saya ye

    BalasPadam
  2. memang terliur pn tengok..sob sob..

    BalasPadam
  3. Fuyoooo...sedapnya..makan dengan nasi panas...ikan sepat kering dibakar..sambal petai ikan bilis...wah...

    BalasPadam
  4. sgt terliur!..hehe


    datang singgah dari bloglist ena , nak jemput JOIN dan SUPPORT 1st GA ena : http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-1.0-by-ena.html

    TIA

    BalasPadam
  5. memang terbaikkk laa sambal petai ni... makan makin menjadi2... hihi

    BalasPadam
  6. kita yng x makan petai pun tetiba terliur tgok ni

    BalasPadam
  7. sedapnya, petai tu yang menambah kesedapan

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009