Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 2 Ogos 2015

Persediaan ke Korea !

 

Ok… malam ni bertolak. Naik Korean Air.Segalanya ditanggung oleh SAMSUNG. Aku bawak diri dan duit shopping jer ! Nak tapau RoboCar Poli untuk Qhaliff dan Zahra. InshaAllah..kalau murah ! Hahahaha… Bajet bawah RM100.. Lalalala..

Hurm.. Jom check dokumen yang penting serta aksesori wajib bawak !

image

Duit.. passport , Kad ATM , MyKad , Lesen Memandu , dan kad kredit.. Siap !

Memandangkan kali ni akan terdapat influencer-influencer top serta popular  dan juga media antarabangsa dari luar negara yang akan turut menyertai delegasi anjuran SAMSUNG ni maka… sila sediakan kad bisnis dengan banyaknya ! Masa ni la nak promote diri sendiri.. sapa lagi nak tolong promotekan diri sendiri kan ? Salah tuuu.. dan juga KELAB BLOGGER BEN ASHAARI !  Aku ‘bawak’ juga mereka terutama yg sayangkan KBBA ni.. InshaAllah..

Ok… lagi ? Telefon pintar , kamera dan GoPro !

 image imageimage

Lagi ???? Power Bank dan  Ray Ban ! Hehehe.. Pastikan kali ni bergaya di sana ! Ari tu kat Paris macam gelendangan je aku.. Huhhh.. Gara gara takut dek penyeluk saku.. Adehh..

image

Selain dari tu… bawak banyak lagi.. Tapi yang penting ni la kot ? Ada lagi ke ? Adaaa.. bawak bawak bersabar di sana yer.. kan ? InshaAllah.. hehehe..

7 komen :

Salina Johari berkata... [Reply to comment]

Take care aben..nak gak robocarpoli kalau murah tau...kirim..kirim..hehehe..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Selamat pergi..selamat menjalankan tugas...dan..dan..selamat kembali ke tanah air..bissmillah..anneyosayo..kamsameda..hihi..

aLiXaL berkata... [Reply to comment]

Perghh.... syoknya kalau kena sponsor...

Beg sekolah budak yang kemetot ada gambar Robocar Poli kat AEON big pun dah RM105.00... huhu....

Eny Abdullah berkata... [Reply to comment]

hahaha kat korea kena bergaya sikit kan... semoga selamat sampai dan balik. semoga dipermudahkan urusan di sana.. Kirim salam kat Running Man!!!

Anil Wanina berkata... [Reply to comment]

bawa kicap.. kikikiii

kak gojes berkata... [Reply to comment]

KG pun nk juga robocarpoli abg ben...bestnya di taja ke korea

mizz yatiey berkata... [Reply to comment]

selamat berangkat, semoga perjalanan lancar dan selamat sampai ke destinasi...

banyak bersabar, kalau tak cukup, beli lg kat sana

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI