Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 20 Ogos 2015

Sarapan pagi : Nasi Kerabu atau Nasi Lemak ?

 

image

image

Mana satu pilihan anda setiap pagi ? Ada yang tak leh hidup kalau tak makan nasi lemak pagi pagi dan ada yang memang wajib nasi kerabu setiap kali sarapan.. Korang camana lak ? Kenapa dan mengapa ?

Aku ? Aku pilih nasi kerabu… hehehe…

10 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

saye niza berkata... [Reply to comment]

saya tak suka heavy breakfast hihi. tapi kadang memang layankan jugak nasi lemak nih hihi.

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Dua dua...nasi kerabu lebih ulam dan lauk2..nasi lemak lebih telur dan ikan bilis..hihihi...

hamizah che mat berkata... [Reply to comment]

lapar tengok nasik kerabu. hihi

Ibu Amirul berkata... [Reply to comment]

saya pilih nasi kerabu..

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

dua2 sedap, saya pilih nasi lemak.. perghh

Yana Libra berkata... [Reply to comment]

ns lmk la..huhu..

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

sedapppp.. duak2 pun bolehhh ;)

ousna90 berkata... [Reply to comment]

SEDAPNYA....TERINGAT KAT KAMPUNG :'(

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

dua-dua aku baham..haha..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI