Sarapan pagi : Nasi Kerabu atau Nasi Lemak ?

 

image

image

Mana satu pilihan anda setiap pagi ? Ada yang tak leh hidup kalau tak makan nasi lemak pagi pagi dan ada yang memang wajib nasi kerabu setiap kali sarapan.. Korang camana lak ? Kenapa dan mengapa ?

Aku ? Aku pilih nasi kerabu… hehehe…

10 ulasan:

  1. saya tak suka heavy breakfast hihi. tapi kadang memang layankan jugak nasi lemak nih hihi.

    BalasPadam
  2. Dua dua...nasi kerabu lebih ulam dan lauk2..nasi lemak lebih telur dan ikan bilis..hihihi...

    BalasPadam
  3. lapar tengok nasik kerabu. hihi

    BalasPadam
  4. dua2 sedap, saya pilih nasi lemak.. perghh

    BalasPadam
  5. sedapppp.. duak2 pun bolehhh ;)

    BalasPadam
  6. SEDAPNYA....TERINGAT KAT KAMPUNG :'(

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI