Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 6 Ogos 2015

SEA Korea Tour 2015 : Esprit Dior Exhibition

 

Huarghhh.. bangun pagi ! Penat tak hilang lagi… Sini matahari keluar awal.. hehehe..Maka subuhnya awal dari di Malaysia..

image

Sarapan pagi.. aku tak turun sebab nak siapkan entri hari pertama. Lagi pun aku dah bawak maggie dan roti dari rumah.. Terima kasih pada wife yang sediakan segalanya.. hehe ..

Jam 9.15 pagi.. semua diminta berkumpul di lobi untuk lawatan seterusnya.. Destinasi ialah ESPRIT DIOR EXHIBITION yang terletak di Dongdaemun Design Plaza ( DDP ). Sebenarnya aku adalah peminat rekaan fesyen. Maka pameran ni memang bersesuaian sangat dengan aku. Hehehe.. Suka tengok design mereka yang .. kekadang cantik di mata dan kekadang menjegelkan mata..

Dari hotel ke tempat ni tak jauh pon. Dalam 15 minit jer.. Bila sampai je tempat ni , aku kagum dengan senibina bangunan sini. Memang unik sekali !

imageDSC09813

Sini. memang best ! Kalau tak disebabkan aku tertinggal cermin mata dalam beg yang terpaksa diletakkan di dalam loker ( beg tak leh bawak masuk dalam muzium ) , pasti aku akan abiskan masa lebih 2 jam dalam ni .. huhuhu.. Memang menakjubkan !

Jangan lupa pakai alat ni untuk mendapatkan penerangan berkenaan pameran di dalam tu nanti .. dalam English.

imageDSC09824 DSC09826DSC09828 DSC09838DSC09843 DSC09846DSC09848DSC09852 DSC09858 DSC09853DSC09860 DSC09864DSC09866DSC09872DSC09875DSC09880 DSC09878DSC09902 DSC09899

DSC09904 DSC09903DSC09907DSC09909 DSC09908DSC09913

Best best !!! Memang puashati masuk dalam ni ! Banyak info dan juga ‘aura’ diperolehi.. huhu .

4 komen :

Syasya Harun berkata... [Reply to comment]

bestnya dapat pergi korea.....

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

menarik

Mummy Julia berkata... [Reply to comment]

Susun atur and cara dorang display bahan pameran lebih menangkap mata... Best!

Amalina Hussain berkata... [Reply to comment]

seronoknyaaa

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI