Setiap kali turun ke padang bola..

 

Bila aku dan anak anak berada di Cheras , pasti petangnya aku akan bawak diorang beriadah di padang bola. Samada berlari lari atau bermain bola bersama sepupu mereka..

image image

Apa yang merisaukan aku ialah , Qhaliff dan Zahra punya kulit yang sensitif. Kalau kena gigit nyamuk , mesti luka dan berparut ! Dan kerapkali aku terlupa nak sapu losyen di badan mereka bila nak bermain di padang.. Hurmm…. Kesian pastu…

Dan sekarang , aku dah standby awal awal ! Bila nak turun jer padang .. aku simpan terus dalam poket ! Huhuhuh..

image

Terus terang aku katakan.. Ianya berbaloi ! Gunakan Cosmoderm Tea Tree Oil Multi Purpose losyen.. InshaAllah !

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.