Restoran pilihan aku !

3:51 PG
  Terletak di Presint Diplomatik , Putrajaya .. restoran masakan arab ni sering jadi pilihan aku andai aku kebuluran ! Hehehehe.. Lapar be...

Penjimatan bermula !

2:36 PG
  “ Abg Ben nak tukar pelan tak ? Amik pelan burung hantu ! Malam , dari kul 1 pagi hingga 6 pagi , internet unlimited. Tak kacau kuota !...

Dah boleh bersara !

2:16 PG
  “ Daddy.. nak kejee.. “. Tak jelas pada awalnya. Bibirnya dijuihkan ke arah laptop. Puas la dok pikir apa dia nak sebenarnya.. Hurmmm....

Dalam dilema !

1:17 PG
  Buntu sekejap ! Hurmm.. Trip ke Jepun bersama Air Asia X , pada 5hb ni.. hingga 8hb ! Patutnya minggu lepas tapi ditunda tarikhnya. Wi...

Abang Long Qhaliff !

2:00 PG
  Hurm.. Sememangnya dia dah layak jaga adik dia ! Kecuali bila kat tv ada cerita kartun best ! Hurmm… lupa dah semuanya ! Tak leh disuruh...

Jerubu oh Jerubu !

12:48 PTG
  Balik Kelantan baru baru ni , terasa lain ! Tapi aku tak sedar kelainan tu sehinggalah aku kembali ke Kuala Lumpur melalui  Terengganu ....

Pentingnya KERJASAMA !

3:14 PG
  Sejak dari sekolah lagi aku mementingkan KERJASAMA ! Menjadi ketua pasukan bolasepak sekolah , aku terapkan kerjasama sepasukan. Takde ‘...

Maggie Tom Yam Belut !

9:27 PTG
  Malam tadi.. selepas berjaya membazirkan duit di Wakaf Che Yeh dengan membeli baju yang ketat ketat , aku dan kuncu kuncu singgah sebent...

Naluri ku berkata benar..

1:22 PG
  Secara tiba-tiba mood aku nak ke Jepun , terpadam dua tiga hari lepas ! Rasa macam… hilang excited ! Kenapa dan mengapa ? Biasanya kalau...

Aku dibuli mereka..

1:24 PG
  Dah bijak berpakat walaupun sesekali berlaku perang saudara terutama bila berebut mainan dan makanan ! Huhh.. Biasanya diorang akan berp...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI