Abang Long Qhaliff !

 

Hurm.. Sememangnya dia dah layak jaga adik dia ! Kecuali bila kat tv ada cerita kartun best ! Hurmm… lupa dah semuanya ! Tak leh disuruh apa apa melainkan tutup tv tu dulu.. heheh..

“ Qhaliff ..buaikan adik ! Daddy nak buat susu.. “.

Dia akan jaga la adik dia… atau bila aku gi tandas , aku mintak Qhaliff jangan kasi Zahra usik home teater ! Huhu.. Tak leh caya biarkan si Zahra seorang diri ! Leh tunggang terbalik ruang tamu !

image

Tapi yang pasti.. Qhaliff takkan beralah pada sesuatu yang dia punya terutama mainan ! Hurmm.. Memang akan berebutlahhh punya ! Dan Zahra pulak , apa yang abang dia main , tulaa yang dia nak ! Pening aku ! Macam dapat anak kembar lak..

Agaknya dah boleh kot no 3 ??

6 ulasan:

  1. bagus abang long, moga jadi abang yg penyayang!

    BalasPadam
  2. adik sorang kan..pompuan pulak tu...

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah dengar kata abang long qhaliff..

    BalasPadam
  4. sangat memahami..sebab sedang mengalami...hihihi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009