Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 28 September 2015

Abang Long Qhaliff !

 

Hurm.. Sememangnya dia dah layak jaga adik dia ! Kecuali bila kat tv ada cerita kartun best ! Hurmm… lupa dah semuanya ! Tak leh disuruh apa apa melainkan tutup tv tu dulu.. heheh..

“ Qhaliff ..buaikan adik ! Daddy nak buat susu.. “.

Dia akan jaga la adik dia… atau bila aku gi tandas , aku mintak Qhaliff jangan kasi Zahra usik home teater ! Huhu.. Tak leh caya biarkan si Zahra seorang diri ! Leh tunggang terbalik ruang tamu !

image

Tapi yang pasti.. Qhaliff takkan beralah pada sesuatu yang dia punya terutama mainan ! Hurmm.. Memang akan berebutlahhh punya ! Dan Zahra pulak , apa yang abang dia main , tulaa yang dia nak ! Pening aku ! Macam dapat anak kembar lak..

Agaknya dah boleh kot no 3 ??

6 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

baiknya si abang

mas saari berkata... [Reply to comment]

bagus abang long, moga jadi abang yg penyayang!

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Amin tuk no 3 hehehhe

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

adik sorang kan..pompuan pulak tu...

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah dengar kata abang long qhaliff..

irra yyan berkata... [Reply to comment]

sangat memahami..sebab sedang mengalami...hihihi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI