Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 8 September 2015

Bila SONY XPERIA Z3+ di tangan aku !

 

Gulp ! Teringat dulu masa pergi pelancaran Sony Xperia Z3+ , aku terpikat sungguh dengan ‘badan’ dan warnya ! Dan menariknya , lebih ringan dari Sony Xperia Z3 !

image

Berat Sony Xperia Z3+ ialah 144 gram manakala Sony Xperia Z3 adalah 152 gram ! Bila dah ringan gini , masuk pon rasa selesa jer .. kan ?

Kualiti gambar ? Hurmm..

image

Amacam ?

image

Dan bagi mereka yang ada lebih dari satu 1 sim , Sony Xperia Z3+ amat sesuai sebab Sony Xperia Z3+ adalah dual sim. Macam aku , satu cuma broadband dan satu lagi untuk buat call / terima call !

image

Ok . part lain. nanti aku bagitau lagi ! Kena test power dulu baru leh citer.. kan ?

Apa pun , tak sabar menanti kehadiran projek projek terkin !

26 komen :

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

ga,baq dia memang real punya..cantik gitu...tapi untuk org yg kaki selfie mcm Fidah ni...okey tak?

sohoque Ismail berkata... [Reply to comment]

Perghh thorbaek

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Terbaik lah sony!!!! Gambar memang auper cun!!!

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

Sony tak pernah mengecewakan.. suka pkai sony.. pasni nak tukar la..

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

Hp pintar pertama yg yaya beli dulu jenama sony sebab kualiti gambar dia memang terbaik. Hee

Nyna Nieyna berkata... [Reply to comment]

gamba dia kompom lawa gila ..

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

BAMBEN.. snap tu, sempat kelip mata tak? hihih

CiKaLi berkata... [Reply to comment]

Cantik gambar...

Cikgu Norazimah berkata... [Reply to comment]

Serius mmg cantik gambo dia, best la ;)

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

Hensem laa...hensem giler Sony tu ha...

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Nak pinjam sat boleh? Hehe

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

Pheww. Cun camera dia. Terbaikk

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Wow!!

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Perghh kamera cun laa

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

wah cantiknya gambar..boleh la nanti tukar ke sony pulak..

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

kumpul modal nak rembat gak sebijik..

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

wahh sangat cantik kameranya.. bestttt

Syed Alwi berkata... [Reply to comment]

Ok... goodbye samsung.. hello again sonyyyyyyy

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

Wahh, cantik kan gambar die..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

dual sim tu yang jadi tumpuan selain kualitu cameranya..

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Memang kerlasssss taraf sharp gambar tu....tergugatttt iman huhhh

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Cantik giler gambar..

Ecah Shafiee berkata... [Reply to comment]

serius cantik!!

Khasiat amalkan makanan sunnah

AzzAMasturA berkata... [Reply to comment]

memang berkenan .... hari tu nampak kat centre .. tapi kena kumpul duit dulu niii .. hahaha

Azwar Kamaruzaman berkata... [Reply to comment]

Untung ahhh!! agak bosan bagi saya lah!

adianiez AIDA berkata... [Reply to comment]

sgt suka sony.
terbaik camera dia.
tak syak lagi la...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI