Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 14 September 2015

Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari 2015

 

Terlebih dahulu , jutaan terima kasih aku ingin sampaikan kepada penaja utama Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari ni iaitu COSMODERM ! Sayangnya mereka tak dapat turut serta atas faktor salah faham ! Panjang nak cerita ni.. Haaa ! Apa pun , ianya satu pengajaran dan pengalaman buat kami semua.. Selepas ni , insAllah tahu apa dah nak buat ! Kalau pihak Cosmoderm ada pasti segalanya akan bertambah MERIAH !

Lokasi , di Hulu Langat.. Selangor. Aku tak nak sebut kat mana sebab aku tak syorkan la korang nak buat sebarang event kat sini ! Huhhh ! Serius , aku serik nak kembali ke sini !

Blogger Lan Careno adalah ketua operasi untuk event kali ni. Dia bersama sama beberapa blogger lagi berganding bahu bagi memastikan segalanya berjalan dengan lancar. SueIzza , Yanty Lee , Angah Judin , Najeeb Abdullah serta rakan rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari telah banyak menghabiskan masa. Terima kasih !

imageimage

Selain Cosmoderm , ada beberapa lagi penaja sudi menaja Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari ni. Antaranya ialah Kaio Studio yang menaja rakaman video dan juga gambar yang cukup menarik !! Terima kasih. Selain daripada Cosmoderm , agensi travel , Az Zuha Travel Tours juga sudi menaja baju khas untuk Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari.

image

Selain dari tu , jutaan terima kasih juga buat penaja hadiah untuk cabutan bertuah seperti AJCDistrict , PTS , KaryaSeni dan Team Mummie Official ! Sukaaa laa blogger-blogger dapat hadiah ni !

image

Antara aktiviti yang disediakan untuk kami ialah , karaoke dan sukan rakyat ! Hehehehe.. Menarik ! Nak tengok gambar ??? Sila ke instagram KelabBloggerBenAshaari ! Confirm best ! Hehehehe..

Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari , berjaya capai sasaran. Aku sempat buat meeting untuk menambahbaik lagi mutu blog rakan rakan blogger dan mengembalikan semangat blogger yang semakin down berblog !

Kekurangan dan kelemahan resort ni telah ditutup dengan kemesraan dan kegembiraan para peserta ( blogger ) kali ni. ! Moga selepas ni , kelemahan seperti ini dapat dielakkan …

Apa pun , aku bangga.. rakan rakan blogger memberi komitmen dan kerjasama yang cukup bagus ! Jutaan Terima Kasih . InshaAllah ada lagi rezeki untuk kita semua , berjumpa dan bergembira sambil bertukar tukar ilmu dan pengalaman hidup…

TERIMA KASIH KELAB BLOGGER BEN ASHAARI. ANDA TERBAIK !

Antara gelagat yang sempat dirakamkan oleh lensa para blogger dan juga Kaio Studio.

image

Semat jugak sambut hari jadi kat sni.. Huhuh….

imageimage

Terima kasih sekali lagi pada Cosmoderm dan semua penaja tak kira kecil atau besar !

28 komen :

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben dan family Kelabbloggerbenashaari..harap di lain masa dapat peluang join.. seronok tengok aih..

Izzati Suhaide berkata... [Reply to comment]

Ok..jeles..hehe..tahniah ben dan team KBBA..

Lela Nurjati berkata... [Reply to comment]

Teringin nak join event macam ni..:'(

Faziera193 berkata... [Reply to comment]

seronok giler! terima kasih para penaja!! :)

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

Tahniah #kelabbloggerbenashaari! Walaupun tak dapat bersama pada hari tu, tapi terima kasih kerana berkongsi kemeriahannya melalui gambar-gambar di insta!

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

Tahniah ben

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

Tahniah kelabbloggerben..

Mrs. A berkata... [Reply to comment]

Waa... meriahnya family day KBBA tu tahniah diucapkan kepada penganjur. Untungnya ahli KBBA.

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.tahniah KBBA..

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

wah..meriah..thniah abg ben

Miss Moon berkata... [Reply to comment]

Tahniah Kelab Blogger.

Mmg duk intai kat IG kelab Blogger mmg meriah sangat
Hope ada peluang utk join juga
Moga KBBA akan terus sukses caiyokk

Ema Johari berkata... [Reply to comment]

tahniah untuk KBBA dan Bro Ben and team.. itu pesal berebut hamper tu...

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

wow bestnyaaaaaaaaaaaa

Jemari Suri berkata... [Reply to comment]

Tahniah

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben dan team...next year kalau boleh nak join jugak....tahun ni mmg x tercapai dek akal...

||aLeaSaRa|| berkata... [Reply to comment]

wah, happening.

next time nak join jugaklah sbb idea banyak, tapi mood blogging merundum huhu..

Farhain Azmi berkata... [Reply to comment]

nak join juga event camni :)

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

bestnya.. tp tkda rezeki nk join :)

mas saari berkata... [Reply to comment]

tqsm #kelabbloggerbenashaari atas peluang ini.. sangat manis!

Nurfaezah Abdullah berkata... [Reply to comment]

wow bestnye blogger gathering nih

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Happy sangat dapat join event ni. Terima kasih Cosmoderm & semua penaja dan semua AJK & team KBBA :-)

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

terima kasih semua :)

anajingga berkata... [Reply to comment]

Tanhniah KBBA :)

Que Achmad berkata... [Reply to comment]

kenangan terindah

masuri24 berkata... [Reply to comment]

TAHNIAH KBBA!
Comelnya zahra..

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Inshaa Allah next time nak join.

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

Tahniah team KBBA. Apa yg penting, kerjasama :)

safurara berkata... [Reply to comment]

serius happy snagat sangat! betul ckp aben, segala kekurangan di sana, ditutup dgn keceriaan kita, tak berapa nak nampak. papepun, tahniah buat kita =) terima kasih buat penaja.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI