Jangan tengok Maze Runner !!

 

Serius ! Jangan tengok Maze Runner : The Scorch Trials !! Confirm tak best dan takkan paham apa apa punya !

image

Melainkan kalau dah tengok bahagian satu punya ! Pastikan tonton dulu bahagian satu sebelum tonton bahagian dua ni sebab akan ada bahagian tiga dan seterusnya ! Hahahaha..

Tapi serius berbaloi sebab best ! Gabungan film Resident Evil dan Walking Dead bagi aku filem ni.. Hehehehe.. Tak tenang duduk melainkan kalau sakit perut nak berak atau nak terkencing , cerita ni confirm jadi tawar punya.. hehehe..

Jangan ajak awek tengok film ni.. confirm jadi boring sebab dia memanjang terjerit punya.. potong stim tul .

11 ulasan:

  1. hahahhaa..jerit erk..nak tengok laa

    BalasPadam
  2. Dah tgk yg 1st n tak sabaq nak tgk yg ni. Hero encem haha

    BalasPadam
  3. wah...gabungan resident Evil ngan walking dead..best yer..2 movie tu fidah dah beli dan tengok dah...setakat ni walking dead la kegemaran..walaupun ada 18sx sikit

    BalasPadam
  4. hahaha abg ben ni wat cuak jer..sye bru nak tgk..hehehe..da habis da bce buku die..semua siri..tu excited nk tgk movie no 2 pulak..heheh

    BalasPadam
  5. nape aida x tgk first punyer ekk?
    biasa nyer citer gini x miss :( hu hu...

    BalasPadam
  6. Baru layan part 1 citer ni..best..kena tgk yang no.2 punya plak..

    BalasPadam
  7. hahaha.. ingatkan cakap jangan tengok, sebab tak best...

    heee.. dah tengok Part 1 masa kat wayang dulu.. tak sabaq nak tengok Part 2 pulak...

    BalasPadam
  8. Ekekeke... mengekek akak baca ayat hujung tu. Bertabah je la kalau ada sifat rasa takut dan seram. Heee... Macehh bagitau sebab akak memang tak boleh tonton Resident Evil :D

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009