Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 11 September 2015

Jangan tengok Maze Runner !!

 

Serius ! Jangan tengok Maze Runner : The Scorch Trials !! Confirm tak best dan takkan paham apa apa punya !

image

Melainkan kalau dah tengok bahagian satu punya ! Pastikan tonton dulu bahagian satu sebelum tonton bahagian dua ni sebab akan ada bahagian tiga dan seterusnya ! Hahahaha..

Tapi serius berbaloi sebab best ! Gabungan film Resident Evil dan Walking Dead bagi aku filem ni.. Hehehehe.. Tak tenang duduk melainkan kalau sakit perut nak berak atau nak terkencing , cerita ni confirm jadi tawar punya.. hehehe..

Jangan ajak awek tengok film ni.. confirm jadi boring sebab dia memanjang terjerit punya.. potong stim tul .

11 komen :

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Best ni!! Kene tengok cenggini

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

hahahhaa..jerit erk..nak tengok laa

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Dah tgk yg 1st n tak sabaq nak tgk yg ni. Hero encem haha

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

boleh la pegi tengok nanti..

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

wah...gabungan resident Evil ngan walking dead..best yer..2 movie tu fidah dah beli dan tengok dah...setakat ni walking dead la kegemaran..walaupun ada 18sx sikit

AnAk dEneSor berkata... [Reply to comment]

hahaha abg ben ni wat cuak jer..sye bru nak tgk..hehehe..da habis da bce buku die..semua siri..tu excited nk tgk movie no 2 pulak..heheh

adianiez AIDA berkata... [Reply to comment]

nape aida x tgk first punyer ekk?
biasa nyer citer gini x miss :( hu hu...

Fieza Sani berkata... [Reply to comment]

Baru layan part 1 citer ni..best..kena tgk yang no.2 punya plak..

Siti Nurzafirah berkata... [Reply to comment]

hahaha.. ingatkan cakap jangan tengok, sebab tak best...

heee.. dah tengok Part 1 masa kat wayang dulu.. tak sabaq nak tengok Part 2 pulak...

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

Ekekeke... mengekek akak baca ayat hujung tu. Bertabah je la kalau ada sifat rasa takut dan seram. Heee... Macehh bagitau sebab akak memang tak boleh tonton Resident Evil :D

SyAmSuL AnUaR berkata... [Reply to comment]

part 2.tonton jngn x tonton.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI