Maggie Tom Yam Belut !

 

Malam tadi.. selepas berjaya membazirkan duit di Wakaf Che Yeh dengan membeli baju yang ketat ketat , aku dan kuncu kuncu singgah sebentar untuk makan pagi di Nilam Puri , jam 3 pagi nun di Kelantan lor !

Tengok ada banyak bungkusan maggie mee.. Kedai kedai lain banyak dah tutup. Maklumlah , pagi raya ! Hehehehhe .. Dan antara pilihan yang menarik untuk dijamah di ketika ini ialah Maggie ! Haaa .. tapi maggie apa ?

Terdengar adik ipar aku order maggie tom yam belut , aku pun order gak laaaa ..

Hurm.. tak lama kemudian , seperti biasa .. sampai laaa Maggie Tom Yam Belut ! Jeng jeng jeng .. sedapkah ????

Terus terang , aku suka makan belut. Yang pastinya , selepas makan belut ni .. hurmm… Belut bagus untuk lelaki tauuu ! Haaaa.. Yang baru baru kawin , leh la try.

Yang dah kawin ? Boleh je try.. pastikan si isteri dah selesai kerja rumah laaa.. kang tergendala lak ! Haaa !

Sedap ! Aku suka Maggie Tom Yam Belut..

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.