Akhirnya menjelma jua cinta hatiku !

 

Resah ! Gelisah ! Tak nampak seharian , pasti hati ini gundah gulana ! Berdoa aku padaNya agar aku dapat terus memandangnya dengan penuh rasa sayang , cinta dan rindu !

Dan hari ni , setelah berhari hari hujan menimpa bumi .. aku melemparkan senyuman padanya.. Bersyukur aku padaMu , aku diberi kesempatan memandanngnya sekali lagi , hari ini ! Entah esok lusa , aku tak tau lagi untung nasibnya..

Pagi.. selepas hujan !

image

 

Petang..

image

Alhamdulillah.. Cantik sungguh ciptaanMU !

2 ulasan:

  1. Syukur..lega..sebak macam macam rasa ada..mapu melihat air hujan..langit dan cahaya matahari..

    BalasPadam
  2. Allhamdulillah... Allah Ya Razzaq Ya Fattah Ya Baadi'...

    BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.