Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 2 Oktober 2015

Akhirnya , Zahra pun nak juga !

 

Dia menunjuk nunjuk ke arah sektor mainan .. Aku memang niat nak belikan dia satu hari ni. Lama dah sangat dok main abang dia punya. Sian pulak.. Gitulah nasib anak ke dua .. kan ? Aku anak ke dua gak.. huk huk…

Aku biarkan dia pilih.. Aku tunjuk satu satu.. Dia punya gelengkan kepala serupa model iklan shampoo ! Beria mengibaskan rambutnya ke kiri dan kanan !

Dan akhirnya dia depakan ke dua belah tangannya ! Dia nak sangat la tuuu ..

imageimage

Punya tak nak lepaskan.. sampai nak cashier , nak kira pon dia tak nak lepas. Siap meraung gituuuu.. Adehhh.. beria sungguh ni nak main anak patung..

Si abang nampak.. pon nak jugak !

“ Qhaliff… ni girl punya la.. Qhaliff boy ke giril ?? Girl ke ?? “

Dia angguk ! Arghhhhh… Dan dan jadi girl ! Adehhh.. Suka benar dua dua ni berebut mainan ! Bila dah dapat.. bukan nak main sangat pon.. saja nak provoke daddy kasi marah ! Huhhhhh..

Dan seperti yang dijangka.. di rumah , anak patung tu berada di lantai.. takda sapa pon nak main ! Daddy angkat dan .. mula sisirkan rambutnya..

Hurmm.. nasib baik laa beli guna voucher !

3 komen :

mairah mairah berkata... [Reply to comment]

comelllnyaa..

Sue Izza berkata... [Reply to comment]

daddy je la main hahahha tapi kannn cuba main depan dia,mesti dia nak,kalau wat tak tahu tak de sapa usik,kalau amik haaa siappp...hehehhe selalu anak buah cam tu la

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Daddy juga tolong sisir rambut anak patung tu ye..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI