Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 19 Oktober 2015

Bila dah jadi anak dara…

 

Amboi… baru setahun lebih tapi gayaa.. adehh. Bila gaduhh ngan abang dia , aku cukup pening ! Dia pon reti membalas laaa jugak ! Haihh… Tapi bila waktu bermanja ..

image

Kuat la mengajuk perbuatan orang. Cepat jer mata dia tuuuu… Bila nampak abang dia datang join , cepat cepat dia halang.. tak kasi nak bermanja sekali.. Bukan berdengki tapi .. saja nak provoke kasi marah pastu bergaduh !

image

Patutlah orang kata anak dara ni melekat je ngan ayah dia dan.. si ayah memang jaga sungguh anak daranya ! Hurm… dan bila dah besar , yang jaga lebih si ayah ni la biasanya … anak daranya.. kan ?

image

7 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Stylo zahra, anak2 tak kira lelaki ke perempuan semua suka manja dengan ayah masing2...kadang2 kami yang cemburu hahahha

Itulah kelebihan yang ada pada si ayah. Power of love !

Juls Julie80 berkata... [Reply to comment]

Assalam..

org kata mmg anak dara rapat dengan ayah...tp agaknyer dah makin besar nnt..dia akan cari ibu utk sharing heart to heart... org kata lah...tp bkn saya kata..ekeke

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hehe...dah besar sangat zahra ye..posing dengan kasut glitter lagi..cumil..macam mintak kena cubit pipi tu..

Eny Abdullah berkata... [Reply to comment]

tang dagu tu sama hahahahha comei

missalongwani berkata... [Reply to comment]

yup...kdg ibu jd jeles..huwaaaaaaaaaa..mn aci..ibu beranak..ank xnk geng dh ngan ibu..huwaaaaaaaaaaaa

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

sweet attached between daughter and daddy....sygnya my daughter tak dapat pun kasih sayang seorang ayah....

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Sama macam anak dara akak lebih manja dengan Abahnya,Abah selalu kalah ngan anak daranya..ehehe..tapi tetap rapat dengan ibu dan abah..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI