Kuala Lumpur dan Kelantan..

 

Kelmarin di Kelantan…

image

Aku pesan kat wife…

“ Tengoklah langit dan awan tu puas-puas.. Esok nak balik KL dah..

image

Dan dalam perjalanan pulang.. Masuk Terengganu je pon dah cukup ! Segalanya berubah..

Sayangnya.. sawah padi tengah menghijau tapi langit tiada birunya ! Hurmm.. Tapi ok lagii la… masih berkabus dan berjerubu !

Heheheheh… Nak tarik nafas dalam dalam pon , kena pikir panjang !

image

image

Masuk je lebuhraya Karak… segalanya berubah !

image

Dan KL serta beberapa buah negeri lagi ,sekolah cuti !! Huhuhuh… Jenuh mak bapak !

7 ulasan:

  1. Rindu si awan biru, tapi dah sebulan menghidu asap jerebu, ya Allah cepat2 lah akhiri semua ujian ini. Kesian kt anak2 dah lama tak main di padang.

    BalasPadam
  2. ooo..abg Ben memang selalu balik kelantan guna jalan terengganu erk..

    BalasPadam
  3. Betul..Allahu..8 pagi macam 6.30 petang..

    BalasPadam
  4. Rindunya nak tengok langit biru kat KL dan hujung selatan Perak..

    BalasPadam
  5. masaalah stiap tahun, apakah penyelesaian..

    BalasPadam
  6. Nak-nak plak minggu ni patutnya exam kan...jenuh anak-anak buat prepareration...bertabah la...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009