Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 19 Oktober 2015

Kuala Lumpur dan Kelantan..

 

Kelmarin di Kelantan…

image

Aku pesan kat wife…

“ Tengoklah langit dan awan tu puas-puas.. Esok nak balik KL dah..

image

Dan dalam perjalanan pulang.. Masuk Terengganu je pon dah cukup ! Segalanya berubah..

Sayangnya.. sawah padi tengah menghijau tapi langit tiada birunya ! Hurmm.. Tapi ok lagii la… masih berkabus dan berjerubu !

Heheheheh… Nak tarik nafas dalam dalam pon , kena pikir panjang !

image

image

Masuk je lebuhraya Karak… segalanya berubah !

image

Dan KL serta beberapa buah negeri lagi ,sekolah cuti !! Huhuhuh… Jenuh mak bapak !

7 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Rindu si awan biru, tapi dah sebulan menghidu asap jerebu, ya Allah cepat2 lah akhiri semua ujian ini. Kesian kt anak2 dah lama tak main di padang.

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

ooo..abg Ben memang selalu balik kelantan guna jalan terengganu erk..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Betul..Allahu..8 pagi macam 6.30 petang..

Yana Libra berkata... [Reply to comment]

teruk sgt skang ni

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

Rindunya nak tengok langit biru kat KL dan hujung selatan Perak..

Wawa Idris berkata... [Reply to comment]

masaalah stiap tahun, apakah penyelesaian..

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

Nak-nak plak minggu ni patutnya exam kan...jenuh anak-anak buat prepareration...bertabah la...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI