Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 22 Oktober 2015

Menang TV lagi !

 

image

Berdasarkan tarikh entri , aku pernah menang tv buat pertama kali , pada bulan Ogos 2013.. Dan kelmarin , aku dapat tahu aku menang tv LG sekali lagi untuk contest yang berlainan ! Kebetulan ! Dua dua LG dan terus terang , aku memang puashati laaa !

Dan kali ni , tv yang aku dapat adalah yang aku nak sebelum ni.. Dulu , 42” kalau tak silap aku.. Kali ni , 60” !!  Perghhh… Memang aku berangan waktu tu nak pakai size besar ni ! Heheheh..

Malam tadi , aku mintak tolong jiran aku pasang tv baru ni..  Jiran aku yang tolong pasang pon geleng kepala ! Hahahaha.. Puas giler tengok bola , ok !!

image

image

image

Puashati tengok kartun tapi Zahra nak jugak tengok dekat dekat !! Hahaha.. Moga pasni menang 80” punya lak ! Memang best laaa tv LG ni ! Pasni nak kena cari kabel hdmi 4k punya.. huhu.. Baru layan color tv ni…

8 komen :

Juls Julie80 berkata... [Reply to comment]

Assalam..salam ziarahh di pagi buta..

Wahhhh...!!!!

pakcik menang tv (suara kepit ala2 intonasi iklan power root).

Bestnyer...tahniah yerr... lepas ni blh la gerak dr presint 11 g sana nak tumpang tgk bola

Hahahahah (gelak kuar tanduk)

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Khusyuk zahra ye..hehe...

Zurina Hj.Zainal berkata... [Reply to comment]

Tahniah Abg Ben!

Yana Libra berkata... [Reply to comment]

bestnyeee :)

tarmizi berkata... [Reply to comment]

Berapa la agaknya harga tv ni yr

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

tahniah .. harap anak2 ben tak rabun lepas ni ... woo, bahaya tgk tv dekat2 ..

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

tahniah !

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

tahniah, bukan senang nak dapat free...rezeki...rezeki! tentu seronok qhaliff dan zahra.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI