#MYCYBERSALE 2015

 

Multimedia Development Corporation (MDeC) dengan bangganya melancarkan #MYCYBERSALE , jualan digital online terbesar di negara buat kali kedua. Tahun lepas , #MYCYBERSALE  telah berjaya mengutip jualan sebanyak RM67 juta melalui 227 ribu traksaksi. Ini membuktikan #MYCYBERSALE mendapat kepercayaan kaki shopping online !

image

#MYCYBERSALE bermula pada 28hb September dan akan berakhir pada 2 Oktober 2015. Tahun lepas , jualan online ini cuma diadakan selama 3 hari saja tapi kali ni dilanjutkan selama 5 hari !

Apa yang menariknya sangat dengan #MYCYBERSALE 2015 ni ? Ok.. bayangkan diskaun sehingga 90% menanti korang semua ! Bayangkan produk produk yang ditawarkan nanti adalah idaman selama ini ! Segalanya , cuma dihujung jari korang je ! Belian secara online tanpa perlu berebut beratur.. nak bayar parking dan keluar duit minyak ! Kan ?

#MYCYBERSALE adalah dibawah kelolaan Kementerian Komunikasi Dan Multimedia ( KKMM ) dan dipantau oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri  Koperasi dan Kepenggunaan ( KPDNKK). Ini bermakna segala jualan online adalah disahkan dan ianya dijalankan dengan tanpa ada was was ! Maknanya , boleh shopping tanpa rasa takut ditipu laa kerana Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) akan lindungi semua maklumat pembeli untuk #MYCYBERSALE2015 ini. Selain itu, SMECorp akan membantu menyelia bagi pihak penjual dari segi keselamatan.

Kali ini , untuk memudahkan mereka yang ingin membeli belah secara online di #MYCYBERSALE boleh memuat turunkan ( download ) aplikasi #MYCYBERSALE samada di Google Play Store atau Apple iStore .

Ada lagi bonus untuk eshopper, lepas dah shopping sakan tu jangan lupa untuk sertai Lucky Draw and Spend & Win Contest untuk memenangi hadiah-hadiah menarik seperti Samsung A8, wang tunai RM1,000 dan hadiah-hadiah lain yang bernilai sehingga RM 50,000! Cepat register kat www.mycybersale.my sekarang!!

clip_image004  clip_image006

Untuk maklumat lanjut , sila ke :

Website: http://www.mycybersale.my
FB: http://www.facebook.com/DigitalMalaysia
Twitter: http://www.twitter.com/Digital_MY
YouTube: https://www.youtube.com/user/DigitalMalaysia

Tunggu apa lagi ? Ada banyak produk sedang menanti korang ! Ingat , hanya 5 hari saja !!!

15 ulasan:

  1. kena cepat ni, esok jer yang ada nih.... thanks aben for sharing...

    BalasPadam
  2. hah? esok last? tak boleh jadi ni .... kena serbu gak arini!

    BalasPadam
  3. ramai yang shopping ni, nak wat payment asyik tak lepas jer.. errrmmm :(

    BalasPadam
  4. Gaji dah masuk...masa untuk shopping...

    BalasPadam
  5. Mudah semakin mudah sekarang ni, hanya di mycybersale...jap lagi julia nak usya hehehhe

    BalasPadam
  6. Yayyy time untk bershoppinggggg

    BalasPadam
  7. Macam best jer..apalagi jom shopping ..

    BalasPadam
  8. yeayyhy menarik.. jom kita shopping sakan!

    BalasPadam
  9. tengah nak shopping kat zalora nihhh

    BalasPadam
  10. ok.. mmg sale perabis ni...
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    BalasPadam
  11. terima kasih atas maklumat yg sangat menarik ini....mmg ini yg ditunggu2

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI